Plemeniti, univerzalni, suhi kvasac - idealan za sve vrste stolnih vina.
Posebno se preporučuje za vina od ogrozda, krušaka, marelica, jagoda, žitarica, gloga, jabuka, divlje ruže, bijelog i crnog grožđa, rabarbare, grožđica, trešanja, višanja, malina, kupina, šljiva renklod i bistrica, crne bazge, aronije, crnog, bijelog i crvenog ribiza, crnih borovnica.
Enovini® WS je posebno odabrani soj vinskog kvasca, koji omogućuje izvlačenje optimalne količine aroma iz voća. Ovaj kvasac osigurava dobivanje blagog, izvrsno uravnoteženog vina s izrazito jedinstvenim buketom, prekrasnom i stabilnom bojom te visokom bistrinom.
Važne značajke:
Način upotrebe:
Sadržaj vrećice pomiješajte u 100 ml prokuhane i ohlađene vode na temp. 30°C, ostavite sve na 20 min na sobnoj temperaturi. Nakon tog vremena otopinu ulijte u fermentacijski spremnik ili balon s postavom vina.
Detaljna karta karakteristika nalazi se u priloženim datotekama.
Sastojci:
vinski kvasac Saccharomyces cerevisiae, emulgator: sorbitol monostearat.
Upozorenje!
Za optimalan tijek procesa fermentacije preporučuje se dodavanje Hranjive tvari: s vitaminom B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i br. serije na šavu. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi. Proizvod samo za enologiju, nije za izravnu konzumaciju.
Dimenzije pakiranja: