ViniTurbo - kvasac za brzu fermentaciju, 20 g

SIMBOL: 400402
EAN: 5908277716677

1,95 EUR

Dodaj u košaricu

97,50 EUR/kg

SIMBOL: 400402
EAN: 5908277716677


OPIS

ViniTurbo je kombinacija plemenitih vinskih kvasaca i posebno razvijene hranjive tvari za brzu fermentaciju grožđanih i voćnih mošteva.Vino u 1 mjesec - mješavina Viniturbo omogućuje brzu fermentaciju, zahvaljujući kojoj će vaše vino biti spremno već nakon mjesec dana.Jaka vina do 17% - odabrani vin... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

ViniTurbo je kombinacija plemenitih vinskih kvasaca i posebno razvijene hranjive tvari za brzu fermentaciju grožđanih i voćnih mošteva.


  • Vino u 1 mjesec - mješavina Viniturbo omogućuje brzu fermentaciju, zahvaljujući kojoj će vaše vino biti spremno već nakon mjesec dana.
  • Jaka vina do 17% - odabrani vinski kvasci i posebno sastavljena hranjiva tvar osiguravaju visoku fermentaciju čak do 17%.
  • Za bijela, ružičasta i crvena vina - Viniturbo možete koristiti za pripremu svake vrste grožđanog ili voćnog vina.
  • Za 25 L mošta - jedna vrećica kvasca Viniturbo dovoljna je za pripremu 25 L mošta.
  • Preporučena temperatura fermentacije 20-27°C - optimalna temperatura rada kvasca je uvjet za brzu fermentaciju.


Ako želite napraviti vino, ali vas plaši dugo čekanje na konačni rezultat, Viniturbo je za vas. To je mješavina plemenitih vinskih kvasaca i posebno odabranih hranjivih tvari, zahvaljujući kojima ćete već nakon 4 tjedna moći uživati u svom domaćem vinu. Viniturbo možete koristiti za bijela, ružičasta i crvena vina. Za vina od grožđa i voćna vina. Ovisno o dodanom šećeru, u gotovom vinu možete postići čak do 17% alkohola.

Vrećica je dovoljna za pripremu 25 L mošta, za koji je optimalna temperatura fermentacije u rasponu od 20-27⁰C.


Način upotrebe:

Sadržaj vrećice uspite u 100 ml vode temperature ne veće od 30°C i dobro promiješajte. Nakon 30 minuta cijelu smjesu ulijte u mošt za vino. Fermentirajte na temperaturi 20-27°C tijekom 3-4 tjedna, sve dok ne prestane ispuštanje CO2 i vino se ne izbistri. Dobiveno vino može se koristiti za izravnu konzumaciju ili za dozrijevanje.


Sastojci:

vinski kvasci [kvasci S. cerevisiae, emulgator: sorbitol monostearat], amonijev fosfat (V), vitamin B1 (tiamin hidroklorid)


Napomena:

pakiranje iskoristite u cijelosti za jedan mošt.


Dimenzije pakiranja:

dužina 12 cm

širina cca 0,5 cm

visina 16 cm.

Masa
20.0 g

namjena
bijelo vino, crno vino, ružičasto vino

tip
sušeni

koliko litara
25.0 L

ViniTurbo - kvasac za brzu fermentaciju, 20 g

ViniTurbo - kvasac za brzu fermentaciju, 20 g ['kvasac s hranjivom', ' vinski kvasac s hranjivom', ' vinski kvasac s hranjivom', ' kvasac i hranjivo za vino', ' hranjivo za vino', ' aktivni sušeni vinski kvasac', ' vinski kvasac', ' kvasac za vino', ' vinski kvasac', ' sušeni vinski kvasac', ' sušeni kvasac', ' sušeni kvasac za vino', ' kvasac za crno vino', ' kvasac za bijelo vino', ' kvasac za ružičasto vino']
omiljeno

1,95 EUR

97,50 EUR/kg

Dodaj u košaricu