Kvasci Restart su kombinacija aktivnih, visokoalkoholizirajućih kvasaca S. bayanus i specijalizirane hranjive tvari, zahvaljujući kojima je moguće ponovno pokretanje fermentacije u vinima i kašama. Kvasci će ponovno pokrenuti zaustavljenu fermentaciju u nastojima s razinom alkohola ispod 10% - proizvod je stoga prilika za spašavanje previše slatkih nastava (min. 10°Blg) s malom jačinom. Ponovno pokretanje fermentacije trebalo bi se dogoditi unutar 7 dana. To je vrijeme potrebno za razmnožavanje kvasaca u teškim uvjetima povezanim, između ostalog, s prisutnošću alkohola u nastavu. Proizvod je izuzetno jednostavan za korištenje - dovoljno ga je dodati izravno u nastav. Pakiranje od 22 g dovoljno je za 25 L nastava!
Način upotrebe:
Dodajte kvasce izravno u nastav i ostavite za daljnju fermentaciju na temperaturi od 25 - 30°C.
Sastojci: kvasci [84,1%], amonijev fosfat [15,9%].
Neto masa: 22 g
Napomena: iskoristite cijelo pakiranje za jedan nastav.
Dimenzije pakiranja: