Bayanus kvasac + hranjiva tvar - Univerzalno - 21%, 17 g

SIMBOL: 400537
EAN: 5904816001464

1,90 EUR

Dodaj u košaricu

SIMBOL: 400537
EAN: 5904816001464


OPIS

Za jaka vina 21% -univerzalni set kvasca s hranjivom tvari omogućuje, uz primjenu tri odgovarajuće doze šećera, vođenje fermentacije do 21%.Cijenjeni soj Saccharomyces Bayanus- to su kvasci s visokim sadržajem alkohola, fermentiraju u širokom rasponu temperatura.Brza fermentacija bez nusproizvoda- p... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Za jaka vina 21% - univerzalni set kvasca s hranjivom tvari omogućuje, uz primjenu tri odgovarajuće doze šećera, vođenje fermentacije do 21%.
  • Cijenjeni soj Saccharomyces Bayanus - to su kvasci s visokim sadržajem alkohola, fermentiraju u širokom rasponu temperatura.
  • Brza fermentacija bez nusproizvoda - proizvod osigurava brzo fermentiranje šećera u moštu bez stvaranja nepovoljnih nusproizvoda.
  • Za bijela, ružičasta i crvena vina - Bayanus Strong Vita je univerzalni set za fermentaciju svih vrsta voća.
  • Učinkovit set - pakiranje od 7 g kvasca i 10 g hranjive tvari dovoljno je za pripremu do 25 L mošta.


Kvasac + hranjiva tvar za bijela, ružičasta i crvena vina BAYANUS STRONG VITA je idealan duet, zahvaljujući kojem ćete pripremiti svoje ukusno, jako 21% domaće vino.

Set je odličan za vina od grožđa, jabuka, šljiva, šipka, malina, jagoda, trešanja, crnog ribiza i mnogih drugih.

BAYANUS STRONG VITA je set koji uključuje cijenjeni soj vinskog kvasca Saccharomyces Bayanus - zajedno s posebno odabranim hranjivim tvarima, ovi kvasci osiguravaju visoko i brzo fermentiranje, čak i u teškim temperaturnim uvjetima.

Proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu. Pakiranje od 7 g kvasca i 10 g hranjive tvari dovoljno je za pripremu 25 L mošta.


Način upotrebe kvasca:

  1. Pomiješajte sadržaj vrećice s kvascem u 100 ml prokuhane i ohlađene vode na temp. 30°C i ostavite 20 minuta.
  2. Ulijte suspenziju u fermentacijski spremnik/posudu s moštom (sa sadržajem šećera 20⁰Blg).


Način upotrebe hranjive tvari:

Hranjivu tvar dodajte u tri jednake porcije (ravna žličica):

  1. Prvu otopite u oko 100 ml mošta, a zatim ulijte u fermentacijski spremnik prije dodavanja kvasca i promiješajte.
  2. Drugu dodajte zajedno s dozom šećera trećeg dana fermentacije.
  3. Treću dodajte zajedno s dozom šećera desetog dana fermentacije.

Ne dodavajte hranjivu tvar izravno u kvasac!

Da biste postigli 21% alkohola, vino zasladite u tri porcije po 1,25 kg šećera/25 L nakon 3, 6 i 10 dana (kada sadržaj šećera u moštu padne na 10-14⁰Blg).


Sastojci: hranjiva tvar 58,8% (dijamonski hidrogenfosfat), komponente neaktivnih stanica kvasca, vitamin B1 (tiamin hidroklorid), kvasac 41,2% (Saccharomyces cerevisiae var. bayanus), emulgator (sorbitol monostearat). 


Dimenzije pakiranja:

  • dužina 8 cm
  • širina cca 0,5 cm
  • visina 20 cm
Masa
17.0 g

namjena
bijelo vino, crno vino, ružičasto vino

koliko litara
25.0 L

Bayanus kvasac + hranjiva tvar - Univerzalno - 21%, 17 g

Bayanus kvasac + hranjiva tvar - Univerzalno - 21%, 17 g ['vinski kvasac', ' Bayanus kvasac', ' za crno vino', ' za bijelo vino', ' za vino od grožđa', ' za ružičasto vino', ' hranjiva tvar za kvasac', ' za voćno vino', ' jako vino', ' 21%']
omiljeno

1,90 EUR

Dodaj u košaricu