Mješavina Za bijelu kobasicu je pažljivo odabrana kompozicija začina i bilja, stvorena s mišlju o tradicionalnoj poljskoj kuhinji. Daje vašoj domaćoj kobasici karakterističnu aromu i okus. Sada dostupna u pakiranju od 350 g - idealnom za ljubitelje domaćih mesnih prerađevina.
Sanjate o aromatičnoj, nježnoj i iznimnog okusa domaćoj kobasici? Postoji rješenje! Uz našu mješavinu bilja i začina s lakoćom ćete pripremiti ukusne i u ustima se topeće bijele kobasice, s izvrsnom biljnom notom. Samo posebno odabrano bilje i začini, bez soli i šećera.
Jedno pakiranje od 350 g bit će vam dovoljno za pripremu čak 70 kg kobasice. Naša mješavina svoju tradicionalnu aromu ponajprije duguje mažuranu, koji obogaćuje prirodan okus mesa. Oduševite svoje najbliže klasičnim okusom domaće bijele kobasice!
Način upotrebe
Sastojci za 4 kg bijele kobasice:
Priprema:
Meso narežite na komade, odvojite nemasne dijelove od masnih. Masne komade sameljite kroz sito s otvorima 2-4 mm, a nemasne kroz sito s otvorima 8-12 mm. Govedinu sameljite odvojeno kroz sitne otvore i pomiješajte sa 100 ml hladne vode, dok ne dobijete ljepljivu konzistenciju koja će povezati cijelu mesnu masu. Spojite samljevena mesa, dodajte sol te mješavinu bilja i začina, zatim izradite meso s ostatkom hladne vode. Svi sastojci moraju se savršeno povezati, a masa treba imati kompaktnu i ljepljivu konzistenciju. Uz pomoć punilice napunite crijeva mesnom smjesom. Tako pripremljenu sirovu kobasicu kuhajte u vodi na temperaturi 75-80°C tijekom 20-25 min.
Sastojci: mažuran 57%, začini 43% (crni papar 28%, muškatni oraščić, češnjak). Proizvod može sadržavati sjemenke sezama, celer, gorušicu, gluten, sumporni dioksid, kikiriki i soju.
Isprobajte također naš mesarski kalkulator.
Upozorenje!
Neto masa: 350 g
Dimenzije pakiranja: