Za bijelu kobasicu - mješavina začina i začinskog bilja, 350 g

SIMBOL: 310034
EAN: 5904816025231

9,08 €

Dodaj u košaricu

25,94 EUR/kg

SIMBOL: 310034
EAN: 5904816025231


OPIS

MješavinaZa bijelu kobasicuje pažljivo odabrana kompozicija začina i bilja, stvorena s mišlju o tradicionalnoj poljskoj kuhinji. Daje vašoj domaćoj kobasici karakterističnu aromu i okus. Sada dostupna u pakiranju od 350 g - idealnom za ljubitelje domaćih mesnih prerađevina.Za idealno začinjavanje - ... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Mješavina Za bijelu kobasicu je pažljivo odabrana kompozicija začina i bilja, stvorena s mišlju o tradicionalnoj poljskoj kuhinji. Daje vašoj domaćoj kobasici karakterističnu aromu i okus. Sada dostupna u pakiranju od 350 g - idealnom za ljubitelje domaćih mesnih prerađevina.


  • Za idealno začinjavanje - mješavina će vašoj domaćoj kobasici dati karakterističnu mažuranovu aromu i dubok okus.
  • Učinkovito i praktično pakiranje - jedno pakiranje mase 350 g dovoljno je za začinjavanje 70 kg domaće bijele kobasice! Idealno rješenje za veće prilike - blagdane, obiteljske svečanosti ili pripreme za sezonu roštilja.
  • Prirodni sastav - bez dodatka soli i šećera, odabrani, visokokvalitetni sastojci: mažuran, crni papar, muškatni oraščić i češnjak čine kompoziciju koja naglašava okus mesa i budi apetit za poslasticama iz domaće kuhinje!


Sanjate o aromatičnoj, nježnoj i iznimnog okusa domaćoj kobasici? Postoji rješenje! Uz našu mješavinu bilja i začina s lakoćom ćete pripremiti ukusne i u ustima se topeće bijele kobasice, s izvrsnom biljnom notom. Samo posebno odabrano bilje i začini, bez soli i šećera.

Jedno pakiranje od 350 g bit će vam dovoljno za pripremu čak 70 kg kobasice. Naša mješavina svoju tradicionalnu aromu ponajprije duguje mažuranu, koji obogaćuje prirodan okus mesa. Oduševite svoje najbliže klasičnim okusom domaće bijele kobasice!


Način upotrebe

Sastojci za 4 kg bijele kobasice: 

  • 2 kg svinjske lopatice
  • 1 kg svinjskog vrata
  • 0,5 kg govedine
  • 0,5 kg slanine ili svinjskog podbratka
  • 200 ml hladne vode
  • 4-5 češnjeva češnjaka
  • 64 g soli
  • 20 g Mješavine začina i bilja ZA BIJELU KOBASICU
  • svinjska crijeva (⌀28/30 cca 7 m)

Priprema:

Meso narežite na komade, odvojite nemasne dijelove od masnih. Masne komade sameljite kroz sito s otvorima 2-4 mm, a nemasne kroz sito s otvorima 8-12 mm. Govedinu sameljite odvojeno kroz sitne otvore i pomiješajte sa 100 ml hladne vode, dok ne dobijete ljepljivu konzistenciju koja će povezati cijelu mesnu masu. Spojite samljevena mesa, dodajte sol te mješavinu bilja i začina, zatim izradite meso s ostatkom hladne vode. Svi sastojci moraju se savršeno povezati, a masa treba imati kompaktnu i ljepljivu konzistenciju. Uz pomoć punilice napunite crijeva mesnom smjesom. Tako pripremljenu sirovu kobasicu kuhajte u vodi na temperaturi 75-80°C tijekom 20-25 min.

Sastojci: mažuran 57%, začini 43% (crni papar 28%, muškatni oraščić, češnjak). Proizvod može sadržavati sjemenke sezama, celer, gorušicu, gluten, sumporni dioksid, kikiriki i soju. 

Isprobajte također naš mesarski kalkulator.


Upozorenje!

  • bez dodatka soli i šećera,
  • čuvati na suhom mjestu, dalje od UV zraka,
  • u pogonu se koriste alergeni: gorušica, celer, soja, sezam, gluten, orašasti plodovi.


Neto masa: 350 g


Dimenzije pakiranja:

  • visina 25 cm
  • širina 17 cm
Masa
0.35 kg

Za bijelu kobasicu - mješavina začina i začinskog bilja, 350 g

Za bijelu kobasicu - mješavina začina i začinskog bilja, 350 g ['kako napraviti bijelu kobasicu', ' začini i začinsko bilje za bijelu kobasicu', ' domaći suhomesnati proizvodi', ' domaća kobasica', ' dodaci okusa za kobasice', ' začini i začinsko bilje za domaće proizvode', ' najbolja bijela kobasica', ' prerada mesa', ' bijela kobasica za blagdane', ' kako začiniti bijelu kobasicu']
omiljeno

9,08 €

25,94 EUR/kg

Dodaj u košaricu