Peklosól Pekel za krakovsku kobasicu - 115 g

SIMBOL: 410027
EAN: 5904816005240

2,30 EUR

Dodaj u košaricu

20,00 EUR/kg

SIMBOL: 410027
EAN: 5904816005240


OPIS

Peklosól -Pekla za krakovsku kobasicu je mješavina zahvaljujući kojoj možete uživati u zdravim, aromatičnim i ukusnim mesnim proizvodima pripremljenim u vlastitoj kuhinji!Jednostavna za upotrebu - lako i brzo pripremite izvrsne kuhane ili dimljene kobasice, iz kojih ćete izvući jedinstven, tradicion... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Peklosól - Pekla za krakovsku kobasicu je mješavina zahvaljujući kojoj možete uživati u zdravim, aromatičnim i ukusnim mesnim proizvodima pripremljenim u vlastitoj kuhinji! 


  • Jednostavna za upotrebu - lako i brzo pripremite izvrsne kuhane ili dimljene kobasice, iz kojih ćete izvući jedinstven, tradicionalan okus.
  • Jedan proizvod, dvije mogućnosti obrade - koristite ga za dimljenje ili kuhanje vaše kobasice - sami odlučite kakvu vrstu obrade mesa želite!
  • Tradicionalno sastavljena mješavina - pronaći ćete u njoj mnoštvo začina, uključujući: korijander, bijeli papar, granulirani češnjak, piment i kim, koji će osigurati izvrstan i jedinstven aromat domaćim delicijama.
  • Učinkovito štiti mesne proizvode - zahvaljujući sredstvu za kiseljenje, vaše kobasice zadržat će ne samo lijepu boju, već će biti i mikrobiološki stabilne.
  • Učinkovito pakiranje - 115 g peklosoli dovoljno je za pripremu čak 5 kg krakovske kobasice.


Kiseljenje mesa uz korištenje naše nove pekle je čisto zadovoljstvo. Lako i brzo pripremite izvrsne kuhane ili dimljene kobasice, iz kojih ćete izvući jedinstven, tradicionalan okus. Naša pekla također će osigurati da vaši mesni proizvodi budu mikrobiološki stabilni. Bilje sadržano u mješavini, uključujući: korijander, bijeli papar, granulirani češnjak, piment i kim, dodatno će im osigurati izvrstan i jedinstven aromat. Koristeći peklosól za krakovsku kobasicu, osigurat ćete da vaše meso ostane privlačno ružičasto, privlačeći goste atraktivnim izgledom. Pakiranje od 115 g dovoljno je za pripremu čak 5 kg krakovske kobasice.


Isprobajte naš provjereni, tradicionalni recept za 5 kg krakovske kobasice:

Sastojci:

  • 1 kg svinjske lopatice
  • 2 kg svinjske plećke
  • 1 kg mesa od šunke
  • 0,8 kg govedine
  • 0,5 kg slanine
  • 1 pakiranje Pekle za krakovsku kobasicu


Priprema:

Očišćeno meso od opni i masnoće narežite na kockice veličine oko 2-4 cm. Govedinu i slaninu sameljite kroz najfiniju rešetku mašine. Govedinu miješajte zasebno s 0,5 L hladne vode dok ne dobijete bijelu kašu. Preostalo meso sameljite kroz rešetku s otvorima 8-12 mm. Sve zajedno pomiješajte, dodajte sadržaj vrećice i temeljito izmiješajte. Namakajte proteinske omote, zatim ih čvrsto napunite nadjevom i ostavite najmanje 8 sati na sobnoj temperaturi kako bi se meso osušilo i dobro smjestilo (možete koristiti hladni ventilator). Tako pripremljene kobasice dimite na temperaturi od 50-60°C oko 3 sata, a zatim ih kuhajte stavljajući meso u vodu temperature 75-80°C. Kuhajte dok unutrašnjost kobasice ne postigne 68°C. Proces dimljenja može se preskočiti, a kobasice kuhati izravno nakon sušenja i smještanja mesa unutar omota.


Sastojci: sol (sol, sredstvo protiv zgrudnjavanja: E 536), začini (korijander, bijeli papar, granulirani češnjak, piment 4,3%, kim), natrijev nitrit. Sadrži prirodno prisutne šećere. 

Proizvod može sadržavati tragove gorušice, celera, soje, sezama, glutena, orašastih plodova.


Masa
0.115 kg

primjena
za kobasice

sa soli
da

Peklosól Pekel za krakovsku kobasicu - 115 g

Peklosól Pekel za krakovsku kobasicu - 115 g ['pekel', ' soljenje', ' pekel za kobasicu', ' pekel za krakovsku kobasicu', ' pekel za meso', ' peklosól', ' sol za soljenje mesa', ' recept za soljenje mesa', ' suho soljenje', ' sol za soljenje']
omiljeno

2,30 EUR

20,00 EUR/kg

Dodaj u košaricu