Za bijelu kobasicu - Mješavina začina i bilja je pažljivo odabrana kompozicija koja daje tradicionalni okus i aromu bijele kobasice s majaronom.
Sanjate o aromatičnoj, nježnoj i nevjerojatnoj domaćoj kobasici? Postoji način! S našom mješavinom bilja i začina lako ćete pripremiti ukusne, aromatične biljne kobasice koje se tope u ustima! Za bijelu kobasicu je mješavina posebno odabranih bilja i začina bez soli i šećera. Jedno pakiranje od 20 g dovoljno je za pripremu čak 4 kg kobasice! Tradicionalni aromat naše mješavine zahvaljujemo majaronu, koji nadopunjuje prirodni okus mesa, dajući mu bogatstvo i dubinu. Oduševite svoje bližnje klasičnim okusom domaće bijele kobasice!
Način upotrebe:
Sastojci za 4 kg bijele kobasice:
Recept:
Mesu narežite na komade, odvojite mršave dijelove od masnih. Masne komade sameljite kroz sito s rupama 2-4 mm, a mršave kroz sito s rupama 8-12 mm. Govedinu sameljite posebno na najsitnijim rupama i umijesite sa 100 ml hladne vode, tako da se stvori bijela kaša koja će povezati cijelu mesnu masu. Spojite samljevena mesa, dodajte sol i mješavinu bilja i začina, umijesite meso s ostatkom hladne vode. Svi sastojci moraju se savršeno povezati, masa bi trebala imati konzistenciju koja je kohezivna i ljepljiva. Pomoću punilice, napunite crijeva mesnom masom. Tako pripremljenu sirovu kobasicu, kuhajte u vodi na temperaturi 75-80°C tijekom 20-25 min.
Sastojci: majaron 57%, začini 43% (crni papar 28%, muškatni oraščić, češnjak). Proizvod može sadržavati sjemenke sezama, celer, gorušicu, gluten, sumpor dioksid, kikiriki i soju.
Isprobajte također naš kalkulator za mesne proizvode.
Neto masa: 20 g
Upozorenje!
Bez dodatka soli i šećera.
Čuvati na suhom, ne izlagati izravnom djelovanju UV zraka.
U pogonu se koriste alergeni proizvodi: gorušica, celer, soja, sezam, gluten, orašasti plodovi.
Dimenzije pakiranja: