Nitritna sol s biljem "Pekla" - 70 g

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511

1,08 €

Dodaj u košaricu

15,43 EUR/kg

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511


OPIS

Nezamjenjiva pomoć u proizvodnji domaćih suhomesnatih proizvoda - nitritna sol omogućit će ti pripremu salamura za salamurenje, injektiranje i utrljavanje suhomesnatih proizvoda i mesa pripremanih kod kuće.Učinkovito pakiranje - 70 g nitritne soli dovoljno je za pripremu 2 kg mesa.Primamljiva boja, ... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Nezamjenjiva pomoć u proizvodnji domaćih suhomesnatih proizvoda - nitritna sol omogućit će ti pripremu salamura za salamurenje, injektiranje i utrljavanje suhomesnatih proizvoda i mesa pripremanih kod kuće.
  • Učinkovito pakiranje - 70 g nitritne soli dovoljno je za pripremu 2 kg mesa.
  • Primamljiva boja, ukusan okus i aromatičan miris - koristeći nitritnu sol s biljem tvoje će meso ostati primamljivo ružičasto. Sadržaj bilja u smjesi čini da će pripremana jela biti iznimno ukusna i aromatična.
  • Brza i jednostavna priprema - za pripremu salamure dovoljno je usuti sadržaj pakiranja u 1 L vode, promiješati i prokuhati.


Pekla - nitritna sol s biljem omogućit će ti brzu i bezbrižnu pripremu salamura za salamurenje i injektiranje domaćih suhomesnatih proizvoda i mesa. Proizvod je prikladan i za suho utrljavanje mesa. Pakiranje 70 g dovoljno je za pripremu 2 kg mesa. Koristeći nitritnu sol s biljem tvoje će meso ostati primamljivo ružičasto, aromatično i iznimno ukusno! Izrada vlastite salamure nikada nije bila tako jednostavna!

Dovoljno je sadržaj pakiranja pomiješati u 1 L vode i prokuhati.


Recept za mokro salamurenje 2 kg mesa:

Sadržaj pakiranja uspi u 1 L vode i prokuhaj. Meso (najbolje u komadima od oko 1 kg) smjesti u prilično tijesnu posudu (posudu od kamenine ili bačvu za salamurenje) i nakon hlađenja prelij pripremljenom salamuro m. Po želji dodaj 1–2 narezana češnja češnjaka. Salamuri na temperaturi 4–8°C tijekom 7 dana ako koristiš injektiranje (14 dana bez injektiranja), okrećući meso svaka dva dana. Meso je pogodno za kuhanje, dimljenje, pečenje.

Recept za ukusnu domaću pečenu šunku:

https://browin.pl/przepisnik/przepis/domowa-szynka-pieczona


Sastojci:

sol, začini i bilje 10,3% (korijandar, borovica, piment, mažuran, lovorov list, crni papar, čubar, ružmarin, timijan), bilje 2,6% (mažuran, čubar, ružmarin, timijan), natrijev nitrit 0,5%, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalijev ferocijanid).

Upozorenje!

Proizvod može sadržavati sjemenke sezama, celer, gorušicu, gluten, sumporni dioksid, kikiriki i soju.

Čuvati na suhom mjestu, ne izlagati izravnom djelovanju UV zraka.

Proizvod nije prikladan za izravnu konzumaciju.


Dimenzije pakiranja:

duljina 12 cm

širina oko 0,7 cm

visina 16 cm.

Masa
67.0 g

primjena
univerzalno za meso

sa soli
da

Nitritna sol s biljem "Pekla" - 70 g

Nitritna sol s biljem "Pekla" - 70 g ['za salamurenje', ' za šunku', ' za šunke', ' suhomesnati proizvodi', ' otopina za salamurenje', ' domaća šunka', ' za dimljenje', ' za pečenje']
omiljeno

1,08 €

15,43 EUR/kg

Dodaj u košaricu