Kvasac BURGUND bez razmnožavanja su plemeniti vinski kvasci u tekućem obliku, namijenjeni fermentaciji crvenog voća. Uz njihovu pomoć jednostavno ćete stvoriti jedinstveno vino: od trešanja, aronije, grožđa, borovnica i crne bazge.
Ovi kvasci, za razliku od tradicionalnih tekućih kvasaca, ne zahtijevaju prethodno razmnožavanje (pripremu matičnog kvasca). Namijenjeni su za izravnu upotrebu. Ne morate čekati 48 sati na njihovo razmnožavanje!
Uz njihovu upotrebu uspješno i lako ćete pripremiti uspješna vina s udjelom alkohola do 14%. Jedno pakiranje od 20 ml dovoljno je za pripremu do 25 L nastava. Proizvod spreman za upotrebu!
Način upotrebe:
Prije upotrebe protresite vrećicu s tekućinom kako biste temeljito pomiješali proizvod, a zatim dodajte u posudu s vinom na temperaturi od 20-25°C.
Upozorenje!
U svim fazama pripreme kvasne inokulacije održavajte sterilne uvjete.
Za optimalan tijek procesa fermentacije preporučuje se dodavanje hranjive tvari: Kombi (401020) ili Kombi Vita (401030).
Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i broj serije na šavu. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi. Proizvod samo za enologiju, nije za izravnu konzumaciju.
Sastojci:
Sladna sladovina, voda, limunska kiselina, kvasac Saccharomyces cerevisiae, amonijev fosfat (V).
Dimenzije pakiranja: