Peklosól s biljem "Pekla" - 70 g

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511

1,11 EUR

Dodaj u košaricu

15,86 EUR/kg

SIMBOL: 410012
EAN: 5908277708511


OPIS

Nezamjenjiva pomoć u proizvodnji domaćih mesnih prerađevina - peklosól omogućuje vam pripremu otopina za salamurenje, injektiranje i trljanje mesnih prerađevina i mesa pripremljenih u vlastitom domu.50% manje nitrita - proizvod sadrži čak 50% manje nitrita u usporedbi s tradicionalnim peklosólom. Di... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Nezamjenjiva pomoć u proizvodnji domaćih mesnih prerađevina - peklosól omogućuje vam pripremu otopina za salamurenje, injektiranje i trljanje mesnih prerađevina i mesa pripremljenih u vlastitom domu.
  • 50% manje nitrita - proizvod sadrži čak 50% manje nitrita u usporedbi s tradicionalnim peklosólom. Dio nitrita zamijenili smo sigurnijom tvari za salamurenje - kalijevim nitratom.
  • Učinkovito pakiranje - 70 g peklosóla dovoljno je za pripremu 2 kg mesa.
  • Apetitan izgled, ukusan okus i aromatičan miris - koristeći peklosól s biljem vaše meso ostat će apetitno ružičasto. Sadržaj bilja u mješavini čini pripremljena jela izuzetno ukusnima i aromatičnima.
  • Brza i jednostavna priprema - za pripremu otopine dovoljno je sadržaj pakiranja uliti u 1 L vode, promiješati i prokuhati.


Pekla - peklosól s biljem omogućuje vam brzo i bez problema pripremu otopina za salamurenje i injektiranje domaćih mesnih prerađevina i mesa. Proizvod je također prikladan za suho trljanje mesa. Pakiranje od 70 g dovoljno je za pripremu 2 kg mesa. Zahvaljujući sastojcima koji sadrže 50% manje nitrita nego u tradicionalnom peklosólu, proizvod vam omogućuje pripremu zdravijih jela za cijelu vašu obitelj! Koristeći peklosól s biljem vaše meso ostat će apetitno ružičasto, aromatično i izuzetno ukusno!

Stvaranje vlastite otopine za salamurenje nikada nije bilo tako jednostavno!

Dovoljno je promiješati i prokuhati sadržaj pakiranja u 1 L vode.


Recept za mokro salamurenje 2 kg mesa:

Sadržaj pakiranja ulijte u 1 L vode i prokuhajte. Meso (najbolje u komadima od oko 1 kg) smjestite u prilično tijesnu posudu (keramičku ili bačvu za salamurenje) i prelijte pripremljenom otopinom nakon što se ohladi. Opcionalno, za salamurenje dodajte 1-2 narezana češnja češnjaka. Salamurite na temperaturi od 4-8℃ tijekom 7 dana ako koristite injektiranje (14 dana bez injektiranja), okrećući meso svaka dva dana. Meso je prikladno za kuhanje, dimljenje, pečenje.

Recept za ukusnu domaću pečenu šunku:

https://browin.pl/przepisnik/przepis/domowa-szynka-pieczona


Sastojci:

sol (neiodirana sol, sredstvo protiv zgrudnjavanja: E 536), začini 7,7% (korijander, borovica, piment, lovorov list, crni papar), bilje 2,6% (mažuran, čubar, ružmarin, timijan), kalijev nitrat 1,4%, natrijev nitrit 0,2%.


Upozorenje!

Proizvod može sadržavati tragove gorušice, celera, soje, sezama, glutena, orašastih plodova.

Čuvati na suhom, hladnom, zasjenjenom mjestu.

Proizvod nije prikladan za izravnu konzumaciju.


Dimenzije pakiranja:

dužina 12 cm

širina cca 0,7 cm

visina 16 cm.

Masa
67.0 g

primjena
univerzalno za meso

sa soli
da

Peklosól s biljem "Pekla" - 70 g

Peklosól s biljem "Pekla" - 70 g ['za salamurenje', ' za šunku', ' za šunke', ' mesne prerađevine', ' salamura', ' domaća šunka', ' za dimljenje', ' za pečenje']
omiljeno

1,11 EUR

15,86 EUR/kg

Dodaj u košaricu