Ima li išta bolje od mirisa i svježe pečenog, ukusnog kruha? Hrskava korica i pahuljasta unutrašnjost poboljšat će apetit svakome! Zahvaljujući našem suhom pekarskom kvascu, lako ćete stvoriti svoj omiljeni kruh – kruhove ili peciva, kao i dizana tijesta te druge desertne kolače.
Upoznajte naš najkvalitetniji pekarski kvasac iz odabranog, aktivnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae, namijenjen za brzu fermentaciju tijesta. Njihova upotreba jamči vam ukusne kolače, bez obzira na to hoće li to biti kruhovi, slana peciva, slatka dizana tijesta ili čak tijesto za vašu autorsku pizzu. Kraj s dugotrajnim pripremama kvasca i gubljenjem malih vrećica s jednom porcijom kvasca u kuhinji. Pakiranje kvasca BROWIN - odgovarajuće veličine – jamstvo je uspješnih kolača u količini prilagođenoj potrebama trenutka 😉
Način upotrebe:
8 g suhog kvasca odgovara čak 25 g (!) svježeg kvasca. Dozirajte kvasac prema informacijama sadržanim u receptu za odabrano tijesto (1 čajna žličica = 4 g suhog kvasca = 12,5 g svježeg kvasca). Kvasac ne zahtijeva pripremu kvasca, možete ga izravno pomiješati s brašnom.
Tražite dobru ideju za domaći kolač? Iskoristite jedan od naših recepata!
Sastojci: Suhi kvasac Saccharomyces cerevisiae, emulgator (sorbitol monostearat).
Način čuvanja:
Jesu li domaći kolači vaša svakodnevica? 😉 Onda osjetite udobnost rada koju pruža naša silikonska podloga i rimski lonci.
Neto masa: 100 g
Dimenzije pakiranja: