Pektoenzim

SIMBOL: 401400
EAN: 5904816014259

2,03 EUR

Dodaj u košaricu

203,00 EUR/l

SIMBOL: 401400
EAN: 5904816014259


OPIS

Lakše cijeđenje sokova - pektolitički enzim uzrokuje opuštanje strukture voćaDodavanje pektolitičkog enzima - olakšava kasnije bistrenje vina nakon završetka fermentacije.Učinkovit - pakiranje od 10 ml dovoljno je za cca 50 kg voćaBočica s čepom - omogućuje čuvanje proizvoda i kasniju upotrebu neis... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Lakše cijeđenje sokova - pektolitički enzim uzrokuje opuštanje strukture voća
  • Dodavanje pektolitičkog enzima - olakšava kasnije bistrenje vina nakon završetka fermentacije.
  • Učinkovit - pakiranje od 10 ml dovoljno je za cca 50 kg voća
  • Bočica s čepom - omogućuje čuvanje proizvoda i kasniju upotrebu neiskorištenog ostatka.
  • Jednostavan za upotrebu - razrijedite u 100 ml vode, prelijte voće prema uputama na pakiranju, promiješajte i ostavite


​Domaće vinarstvo: cijeđenje sokova za pripremu te smanjenje viskoznosti tekućine, što pomaže bistrenju, kao i cijeđenje sokova za napitke nikada nije bilo tako jednostavno! Pektolitički enzim je enzimatski pripravak koji olakšava dobivanje soka iz voća opuštanjem njihove strukture, što u kasnijim fazama također pogoduje dobrom bistrenju tekućine. Jedno pakiranje od 10 ml dovoljno je za cca 50 kg voća - međutim, ne morate koristiti cijelo pakiranje odjednom! Prednost ovog proizvoda je što zadržava stalnu aktivnost za upotrebu tijekom cijelog roka trajanja pri čuvanju na sobnoj temperaturi, što olakšava praktično pakiranje, odnosno bočica s čepom. Upotreba pektolitičkog enzima je izuzetno jednostavna, a rezultati će nadmašiti vaša očekivanja! Uživajte u vinu punog okusa i arome s bistrim bojama i iskoristite voće 100% bez gubitka dragocjenog soka koji sadrže! Pektolitički enzim razgrađuje pektine sadržane u voću, čime se smanjuje viskoznost tekućine, pozitivno utječe na proces bistrenja nakon fermentacije.


Način upotrebe:

Usitnjeno voće prelijte s malom količinom vode (1-2 L na 10 kg voća) na temperaturi od 40°C za bobičasto voće i 80°C za jabuke, kruške, šljive, dunje. Kada temperatura voćne mase padne na 40°C, dodajte im pektolitički enzim razrijeđen u 100 ml vode sobne temperature. Sve dobro promiješajte i ostavite pokriveno na hladnom mjestu 9-15 sati. Nakon tog vremena cijeđite sok.


Sastojci:

pektolitički enzim


Dimenzije:

Sljedeće dimenzije odnose se na pakiranje.

Duljina
8 cm

Širina
1.5 cm

Visina
13.2 cm

Masa
10.0 g

Pektoenzim

Pektoenzim ['pektoenzim za vino', ' pektoenzim za bistrenje', ' pektoenzim za nastavu', ' bistrenje vina', ' sredstvo za bistrenje vina', ' sredstvo za bistrenje', ' za bistrenje vina']
omiljeno

2,03 EUR

203,00 EUR/l

Dodaj u košaricu