Domaće mesne prerađevine su ukusnije, zdravije i jeftinije od njihovih trgovinskih ekvivalenata. Ako ste se odlučili pripremiti domaću živinsku, krakovsku ili šunkarsku kobasicu, ovaj proteinski omotač bit će idealan izbor.
Visokokvalitetni mesarski omotač, proteinski životinjskog podrijetla - dobiven od goveđe kože. Idealan za kobasice, omogućuje jednostavnu i brzu pripremu domaćih mesnih prerađevina. Omotač odobren za kontakt s hranom ima toplinsku otpornost koja omogućuje kuhanje na max. temp. 75°C, dimljenje na 90°C te obradu hladnim dimom na max. temp. 40°C. Njegovom upotrebom na jednostavan i bezproblematičan način pripremit ćete domaće mesne prerađevine i kuhane te dimljene kobasice kao što su živinska, krakovska i šunkarska. Omotač će također biti koristan za pripremu kobasica koje dugo dozrijevaju. Pakiranje sadrži omotač u karamel boji, duljine oko 4 m i promjera 65 mm.
Upozorenje!
Prije punjenja omotač treba namakati 30 min na temp. 20 ±5°C u 10-15% otopini soli (1/2 šalice na 1 L vode). Čvrsto napunjeni omotač treba zavezati i podvrgnuti obradi prikladnoj za vrstu kobasice.
Prije konzumacije mesnih prerađevina omotač treba ukloniti. Nije prikladan za konzumaciju.
Proteinski omotač je životinjskog podrijetla, posjeduje PZH certifikat.
Jedinično pakiranje sadrži 4 mb ± 5%
Promjer: 65 mm
Proizvedeno u EU