Proteinski omotač za mesne proizvode fi.65 - 4 m

SIMBOL: 310302
EAN: 5904816005387

5,19 EUR

Dodaj u košaricu

1,30 EUR/m

SIMBOL: 310302
EAN: 5904816005387


OPIS

Domaće mesne prerađevine su ukusnije, zdravije i jeftinije od njihovih trgovinskih ekvivalenata. Ako ste se odlučili pripremiti domaću živinsku, krakovsku ili šunkarsku kobasicu, ovaj proteinski omotač bit će idealan izbor.Za kuhanje, dimljenje - mesarski proteinski omotač za kobasice bit će korista... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Domaće mesne prerađevine su ukusnije, zdravije i jeftinije od njihovih trgovinskih ekvivalenata. Ako ste se odlučili pripremiti domaću živinsku, krakovsku ili šunkarsku kobasicu, ovaj proteinski omotač bit će idealan izbor.


  • Za kuhanje, dimljenje - mesarski proteinski omotač za kobasice bit će koristan tijekom pripreme kuhanih i dimljenih proizvoda, bilo toplih, vrućih ili hladnih domaćih proizvoda.
  • Za različite vrste kobasica - omotač će vam omogućiti samostalnu pripremu izvrsnih mesnih prerađevina kao što su živinska, krakovska i šunkarska, kao i kobasice koje dugo dozrijevaju.​
  • Jednostavna upotreba - omotač je izuzetno jednostavan za upotrebu, prije punjenja dovoljno ga je namočiti 30 minuta u slanoj vodi, a zatim čvrsto napuniti nadjevom, zavezati i podvrgnuti obradi.
  • Posjeduje PZH certifikat - proizvod je testiran i odobren za kontakt s hranom, uključujući onu koja se podvrgava toplinskoj obradi na visokim temperaturama.
  • Detaljni podaci - omotač ima toplinsku otpornost koja omogućuje dimljenje na 90°C. Pakiranje sadrži omotač u karamel boji, duljine oko 4 m i promjera 65 mm.


Visokokvalitetni mesarski omotač, proteinski životinjskog podrijetla - dobiven od goveđe kože. Idealan za kobasice, omogućuje jednostavnu i brzu pripremu domaćih mesnih prerađevina. Omotač odobren za kontakt s hranom ima toplinsku otpornost koja omogućuje kuhanje na max. temp. 75°C, dimljenje na 90°C te obradu hladnim dimom na max. temp. 40°C. Njegovom upotrebom na jednostavan i bezproblematičan način pripremit ćete domaće mesne prerađevine i kuhane te dimljene kobasice kao što su živinska, krakovska i šunkarska. Omotač će također biti koristan za pripremu kobasica koje dugo dozrijevaju. Pakiranje sadrži omotač u karamel boji, duljine oko 4 m i promjera 65 mm.


Upozorenje!

Prije punjenja omotač treba namakati 30 min na temp. 20 ±5°C u 10-15% otopini soli (1/2 šalice na 1 L vode). Čvrsto napunjeni omotač treba zavezati i podvrgnuti obradi prikladnoj za vrstu kobasice.

Prije konzumacije mesnih prerađevina omotač treba ukloniti. Nije prikladan za konzumaciju.

Proteinski omotač je životinjskog podrijetla, posjeduje PZH certifikat.


Jedinično pakiranje sadrži 4 mb ± 5%

Promjer: 65 mm

Proizvedeno u EU

Masa
76.0 g

materijal
proteinska

Proteinski omotač za mesne proizvode fi.65 - 4 m

Proteinski omotač za mesne proizvode fi.65 - 4 m ['za kobasice', ' za domaće mesne proizvode', ' za dimljenje', ' omotač za kobasice', ' proteinski omotač za krakovsku', ' proteinski omotač za živjecku', ' karamel omotač', ' proteinski karamel omotač', ' omotač za kobasice karamel']
omiljeno

5,19 EUR

1,30 EUR/m

Dodaj u košaricu