Poliamidna ovojnica služi za pripremu domaćih delikatesnih i mesnih proizvoda.
Omogućuje samostalnu izradu kuhanih mesnih proizvoda kao što su tlačenka, pašteta, šunka, metvica, mesni narezak, mortadela, krvavica. Prikladna je za pripremu jela metodom sous vide.
Način upotrebe:
Prije upotrebe namočiti u vodi temperature max. 40°C oko 15 minuta. Tijekom namakanja cijela ovojnica treba biti uronjena u vodu. Čvrsto napunjenu ovojnicu treba zavezati, a zatim podvrgnuti obradi odgovarajućoj za određenu vrstu mesnog proizvoda.
Maksimalna temperatura u procesu kuhanja iznosi 100°C. Nakon termičke obrade hladiti zrakom, ne koristiti šokiranje hladnom vodom.
Ovojnice čuvati na čistom, suhom i prozračnom mjestu na temperaturi do 25°C.
Posjeduje PZH certifikat.
Toplinska otpornost: 100°C
Jedinično pakiranje sadrži 8 mb ± 5%
Promjer: 73 mm
Proizvedeno u EU.