Mikrobiološko sirilo u tekućini 50 ml

SIMBOL: 411201
EAN: 5908277707293

3,04 EUR

Dodaj u košaricu

60,80 EUR/l

SIMBOL: 411201
EAN: 5908277707293


OPIS

Mikrobiološka sirila je veganski enzimatski pripravak dobiven kontroliranom fermentacijom sojeva mikroorganizamaRhizomucor miehei.Visoko učinkovita- mikrobiološka sirila je enzim koji omogućuje brzo i učinkovito koaguliranje mlijeka, što je ključno u procesu proizvodnje sira.Veganski proizvod- mikro... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Mikrobiološka sirila je veganski enzimatski pripravak dobiven kontroliranom fermentacijom sojeva mikroorganizama Rhizomucor miehei


  • Visoko učinkovita - mikrobiološka sirila je enzim koji omogućuje brzo i učinkovito koaguliranje mlijeka, što je ključno u procesu proizvodnje sira. 
  • Veganski proizvod - mikrobiološka sirila preporučuje se i veganima i vegetarijancima.
  • Univerzalna primjena - mikrobiološka sirila može se koristiti za proizvodnju različitih vrsta sira, uključujući kravlje i kozje mlijeko.
  • Jednostavna za upotrebu - korištenje mikrobiološke sirile je izuzetno jednostavno, a potrebna doza može se lako izračunati ovisno o količini mlijeka korištenog za proizvodnju sira.
  • Sigurna za vaše zdravlje - mikrobiološka sirila je siguran, prirodan prehrambeni proizvod koji zadovoljava visoke standarde kvalitete.


Mikrobiološka sirila je vegetarijanski enzimatski pripravak koji služi za brzo i učinkovito koaguliranje mlijeka tijekom proizvodnje sira. Dobivena kontroliranom fermentacijom sojeva Rhizomucor miehei je visoko učinkovit enzim koji se može koristiti za proizvodnju različitih vrsta sira od mlijeka, npr. kravljeg, kozjeg i sojinog. Sigurna za zdravlje, zadovoljava najviše standarde kvalitete i preporučuje se veganima i vegetarijancima. Zahvaljujući lako izračunljivoj dozi, kao i jednostavnom načinu upotrebe, mikrobiološka sirila je idealno rješenje za domaću proizvodnju sira.


Način upotrebe:

  1. Mlijeko ulijte u lonac, dodajte kalcijev klorid prema doziranju s pakiranja, otopljen u maloj količini mlake, prokuhane vode i dobro promiješajte. Sve zagrijte do 38 °C.
  2. Kada mlijeko postigne željenu temperaturu, dodajte sirilo otopljeno u maloj količini prokuhane, ohlađene vode. Preporučujemo upotrebu 8-10 kapi na 1 litru mlijeka.
  3. Sve lagano promiješajte i ostavite pokriveno da se stvori skuta oko 40-60 minuta.


Detaljne recepte za različite vrste sireva pronaći ćete u Kalkulatoru za sirarstvo.


Dodatne napomene:

  1. Optimalni pH mlijeka za pravilno djelovanje sirila je u rasponu od 6 - 7.
  2. Aktivnost 10 000 MCU/ml.
  3. Boca je opremljena kapaljkom.



Kako bi sirilo što dulje zadržalo svoja enzimatska svojstva, treba ga čuvati na temperaturi oko 5°C.

Masa
50.0 g

tip
tekuća

materijal
mikrobiološka

Przeznaczenie
za sir

Mikrobiološko sirilo u tekućini 50 ml

Mikrobiološko sirilo u tekućini 50 ml ['sirilo', ' sirilo za sir', ' mikrobiološko sirilo', ' vegetarijansko sirilo', ' vegansko sirilo', ' sirilo za koagulaciju mlijeka']
omiljeno

3,04 EUR

60,80 EUR/l

Dodaj u košaricu