Pažljivo odabrano bilje i začini - idealna mješavina koja će jelima od rebara dati izvrstan okus, aromu i izgled. Za pečenje, roštiljanje, pirjanje. Cijenit će je svaki ljubitelj domaćeg mesa, a posebno izvrsno začinjenih, ukusnih rebara.
Mješavina pažljivo odabranog bilja i začina, zahvaljujući kojoj će jela od rebara dobiti izvrstan okus, aromu i izgled. Ovu marinadu cijenit će svaki ljubitelj domaćeg mesa, a posebno izvrsno začinjenih, ukusnih rebara. Možete je koristiti za pečenje, roštiljanje, pirjanje - u svakom obliku jelo će biti začinjeno onako kako volite.
Odabirom naše Marinade za rebarca, birate visokokvalitetne sastojke, pomiješane u idealnim omjerima, kao i zdraviji jelovnik. Mješavina sadrži savršeno doziranu količinu soli, bez dodatka natrijevog glutaminata, šećera i nitrita.
Pripremite aromatično i izuzetno ukusno mesno jelo - za obitelj i prijatelje. Sadržaj pakiranja (35 g mješavine) dovoljan je za pripremu oko 1 kg ukusnih rebara.
Neto masa: 35 g - porcija za 1 kg
Recept za 1 kg pečenih rebara
Sastojci:
Priprema: Rebarca temeljito operite kako biste uklonili sitne komadiće kostiju. Meso natrljajte s 2 žlice ulja i Marinadom za rebarca. Ostavite oko 12 sati u hladnjaku, pokriveno. Oko 30 minuta prije pečenja izvadite rebarca iz hladnjaka. Pripremite povrće - ogulite ga i narežite, mrkvu, peršin i češnjak na ploške, a luk na trakice.
Meso i povrće stavite u posudu za pečenje ili rimski lonac, prelijte s dvije žlice ulja i dvije šalice vode. Sve pokrijte i stavite u mlaku pećnicu (zagrijanu na oko 50°C). Preporučujemo pečenje na temperaturi od 180°C tijekom 1,5 sata (s gornjim i donjim grijanjem, s ventilatorom). Zatim smanjite temperaturu na 150°C i pecite još oko 20 minuta bez poklopca. Točno vrijeme pečenja ovisi o debljini mesa. Tijekom pečenja pazite da voda potpuno ne ispari. Ako želite dodati krumpiriće, najbolje ih je blanširati u vrućoj vodi 10 minuta i staviti u posudu s rebarcima nakon 1 sata pečenja.
Sastojci marinade: sol, začini (granulirani češnjak, dimljena slatka paprika, crni papar 5,7%, ljuta paprika čili), bilje (origano, mažuran 2,9%), sredstvo protiv zgrudnjavanja (E 536).
Upozorenje!
Čuvati na suhom mjestu, ne izlagati izravnom djelovanju UV zraka.
Proizvod može sadržavati tragove gorušice, celera, soje, sezama, glutena, orašastih plodova.
Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i broj serije na pakiranju.