Kombinacija plemenitih vinskih kvasaca s posebno odabranim hranjivim tvarima, mineralnim solima i vitaminima.
Vinistart se posebno preporučuje za vina od ogrozda, krušaka, marelica, jagoda, žitarica, gloga, jabuka, šipka, bijelog i crnog grožđa, rabarbare, grožđica, trešanja, višanja, malina, šljiva renkloda i bistrica, kupina, crnog, bijelog i crvenog ribiza, borovnica, bazge, trnine.
Vinistart osigurava brzu i učinkovitu fermentaciju u širokom rasponu temperatura te prekrasan buket i okus vina. To je rezultat djelovanja pažljivo odabranih sastojaka: posebno odabranog soja kvasca, mineralnih soli koje su vrijedan izvor dušika i fosfora za vinske kvasce te vitamina koji djeluju kao aktivator fermentacije i povoljno utječu na okus i aromu vina.
Važne značajke:
- pakiranje 34 g za 25-50 L
- alkohol: do 17%
- temperatura fermentacije: 15-30°C
Način upotrebe
Sadržaj vrećice otopite u 100 ml mošta, a zatim ulijte u fermentacijski spremnik i promiješajte.
Sastojci:
vinski kvasci Saccharomyces cerevisiae, diamonijev hidrogenfosfat (V), vitamin B1 (tiamin hidroklorid), emulgator: sorbitol monostearat.
Napomena:
pakiranje iskoristite u cijelosti za jednu pripremu.
Dimenzije pakiranja:
dužina 12 cm
širina cca 0,5 cm
visina 16 cm.