Plemeniti, suhi kvasac - idealan za jaki jabučni cider.
Ciderini Strong je posebno odabrana vrsta kvasca za cider. Omogućuje izvlačenje optimalne količine aroma iz voća i pripremu domaćeg cidera izvrsnog okusa.
Važne značajke:
Način upotrebe:
Sadržaj vrećice pomiješajte u 100 ml prokuhane i ohlađene vode na temp. 30°C, ostavite sve 20 min na sobnoj temperaturi. Nakon toga otopinu ulijte u fermentacijski spremnik ili balon s vinom.
Sastojci:
kvasac Saccharomyces cerevisiae, emulgator: sorbitol monostearat.
Upozorenje!
Za optimalan tijek procesa fermentacije preporučuje se dodavanje Hranjive tvari B1 (401010).
Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i br. serije na šavu. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi. Proizvod samo za enologiju, nije za izravnu konzumaciju.
Dimenzije pakiranja: