Prirodna svinjska crijeva visoke kvalitete s kalibracijom 28/30 mm. S njima će posao ići munjevito! Za 10-13 kg mesa.Dobra kvaliteta i ujednačena kalibracija - crijeva se odlikuju velikom izdržljivošću i ujednačenošću kalibra u gotovom proizvodu.Idealno za domaće proizvode - zahvaljujući iznimnoj kv... više >
Prirodna svinjska crijeva visoke kvalitete s kalibracijom 28/30 mm. S njima će posao ići munjevito! Za 10-13 kg mesa.
Dobra kvaliteta i ujednačena kalibracija - crijeva se odlikuju velikom izdržljivošću i ujednačenošću kalibra u gotovom proizvodu.
Idealno za domaće proizvode - zahvaljujući iznimnoj kvaliteti proizvoda, puno brže i učinkovitije pripremit ćete vlastite zdrave kobasice sirove, zrele, kuhane, pečene, dimljene ili na žaru.
Sigurna za upotrebu - crijeva su iznimno otporna na oštećenja i pucanja, što rad s njima čini udobnim i bez stresa.
Za one koji brinu o dobrom zdravlju – prirodna svinjska crijeva omogućuju samostalnu proizvodnju kobasica bez nezdravih dodataka i konzervansa.
Jednostavna za upotrebu - prije početka rada s crijevima, potrebno ih je namakati oko 2 sata u vodi temperature do 30°C, a zatim isprati njihovu unutrašnjost mlakom vodom. Nakon ovog postupka, proizvod je spreman za punjenje nadjevom.
Ekonomično pakiranje - kupnjom našeg proizvoda dobivate čak 20 m prirodnih svinjskih crijeva, što je dovoljno za oko 10-13 kg mesnog nadjeva!
Juniper, obična, bijela, kobasica "Šleska", "Grilli" iz Finske, "Bratwurst" iz Njemačke, "Boudin blanc" i "Saucisse Montbeliard" iz Francuske? Razmišljate o domaćoj proizvodnji zdravih mesnih proizvoda? Priprema omiljene tanke kobasice kuhane, dimljene, na žaru, sušene ili zrele više neće biti problem za vas!
Prirodna svinjska crijeva s kalibracijom 28/30 mm su proizvod čiju ćete kvalitetu cijeniti već od prvih trenutaka. Crijeva se odlikuju velikom izdržljivošću. Proizvod je hermetički zapakiran i konzerviran isključivo solju. U jednom pakiranju nalazi se ukupno 20 m crijeva.
Sastojci: svinjska crijeva, sol
Što je važno, crijeva ćete još brže napuniti nadjevom pomoću posebnih punilica za kobasice.