Proteinski omotač za mesne prerađevine fi 55 - 4 m

SIMBOL: 310301
EAN: 5904816916997

4,40 EUR

Dodaj u košaricu

1,10 EUR/m

SIMBOL: 310301
EAN: 5904816916997


OPIS

Za kuhanje i dimljenje - mesna proteinska ovojnica za kobasice bit će korisna tijekom pripreme kuhanih i dimljenih domaćih proizvoda, bilo toplih, vrućih ili hladnih.Za različite vrste kobasica - ovojnica će ti omogućiti samostalnu pripremu izvrsnih mesnih proizvoda kao što su živečka, krakovska i š... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Za kuhanje i dimljenje - mesna proteinska ovojnica za kobasice bit će korisna tijekom pripreme kuhanih i dimljenih domaćih proizvoda, bilo toplih, vrućih ili hladnih.
  • Za različite vrste kobasica - ovojnica će ti omogućiti samostalnu pripremu izvrsnih mesnih proizvoda kao što su živečka, krakovska i šunkova, kao i kobasice koje dugo dozrijevaju.​
  • Jednostavna upotreba - ovojnica je izuzetno jednostavna za upotrebu, prije punjenja dovoljno ju je namočiti 30 minuta u slanoj vodi, a zatim čvrsto napuniti nadjevom, zavezati i podvrgnuti obradi.
  • Posjeduje PZH certifikat - proizvod je testiran i odobren za kontakt s hranom, uključujući onu koja se podvrgava toplinskoj obradi na visokim temperaturama.
  • Detaljni podaci - ovojnica ima toplinsku otpornost koja omogućuje dimljenje na 90°C. Pakiranje sadrži ovojnicu u boji ecru, duljine oko 4 m i promjera 55 mm.


Visokokvalitetna mesna proteinska ovojnica, životinjskog podrijetla - dobivena od goveđe kože. Idealna za kobasice, omogućuje jednostavnu i brzu pripremu domaćih mesnih proizvoda. Ovojnica odobrena za kontakt s hranom ima toplinsku otpornost koja omogućuje kuhanje na max. temp. 75°C, dimljenje na 90°C te obradu hladnim dimom na max. temp. 40°C. Uz njenu upotrebu na jednostavan i bezproblematičan način pripremit ćeš domaće mesne proizvode i kuhane te dimljene kobasice kao što su živečka, krakovska i šunkova. Ovojnica će također biti korisna za pripremu kobasica koje dugo dozrijevaju. Pakiranje sadrži ovojnicu u boji ecru, duljine oko 4 m i promjera 55 mm.


Upozorenje!

Prije punjenja ovojnicu treba namakati 30 min na temp. 20 ±5°C u 10-15% otopini soli (1/2 šalice na 1 L vode). Čvrsto napunjenu ovojnicu treba zavezati i podvrgnuti obradi prikladnoj za vrstu kobasice.

Prije konzumacije mesnog proizvoda ovojnicu treba ukloniti. Nije prikladna za konzumaciju.

Proteinska ovojnica je životinjskog podrijetla, posjeduje PZH certifikat.

Jedinično pakiranje sadrži 4 mb ± 5%

Promjer: 55 mm

Masa
60.0 g

materijal
proteinska

Proteinski omotač za mesne prerađevine fi 55 - 4 m

Proteinski omotač za mesne prerađevine fi 55 - 4 m ['za kobasice', ' za domaće mesne prerađevine', ' za dimljenje', ' omotač za kobasice', ' proteinski omotač za krakovsku', ' proteinski omotač za živjecku', ' ecru omotač', ' proteinski ecru omotač']
omiljeno

4,40 EUR

1,10 EUR/m

Dodaj u košaricu