Visokokvalitetna mesna proteinska ovojnica, životinjskog podrijetla - dobivena od goveđe kože. Idealna za kobasice, omogućuje jednostavnu i brzu pripremu domaćih mesnih proizvoda. Ovojnica odobrena za kontakt s hranom ima toplinsku otpornost koja omogućuje kuhanje na max. temp. 75°C, dimljenje na 90°C te obradu hladnim dimom na max. temp. 40°C. Uz njenu upotrebu na jednostavan i bezproblematičan način pripremit ćeš domaće mesne proizvode i kuhane te dimljene kobasice kao što su živečka, krakovska i šunkova. Ovojnica će također biti korisna za pripremu kobasica koje dugo dozrijevaju. Pakiranje sadrži ovojnicu u boji ecru, duljine oko 4 m i promjera 55 mm.
Upozorenje!
Prije punjenja ovojnicu treba namakati 30 min na temp. 20 ±5°C u 10-15% otopini soli (1/2 šalice na 1 L vode). Čvrsto napunjenu ovojnicu treba zavezati i podvrgnuti obradi prikladnoj za vrstu kobasice.
Prije konzumacije mesnog proizvoda ovojnicu treba ukloniti. Nije prikladna za konzumaciju.
Proteinska ovojnica je životinjskog podrijetla, posjeduje PZH certifikat.
Jedinično pakiranje sadrži 4 mb ± 5%
Promjer: 55 mm