Peklosól Pekla češnjakovo-biljna za šunkovar, 100 g

SIMBOL: 410022
EAN: 5904816004120

1,14 EUR

Dodaj u košaricu

11,40 EUR/kg

SIMBOL: 410022
EAN: 5904816004120


OPIS

Pripremate li mesne prerađevine u šunkovaru? Obavezno isprobajte Peklosol - češnjakovo-biljni pekel posvećen mesnim prerađevinama pripremljenim u šunkovaru.Jednostavna za korištenje - lako i brzo pripremite savršenu salamuru za pripremu kuhanih i dimljenih mesa, npr. u šunkovaru, izvlačeći iz njih i... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Pripremate li mesne prerađevine u šunkovaru? Obavezno isprobajte Peklosol - češnjakovo-biljni pekel posvećen mesnim prerađevinama pripremljenim u šunkovaru.


  • Jednostavna za korištenje - lako i brzo pripremite savršenu salamuru za pripremu kuhanih i dimljenih mesa, npr. u šunkovaru, izvlačeći iz njih izvrstan okus.
  • Jedan proizvod, mnoge mogućnosti obrade - salamura će se odlično pokazati pri kuhanju mesa, npr. u šunkovaru, ali je možete koristiti i za dimljenje, pečenje ili pečenje (na temperaturi ispod 150°C) vaših domaćih delicija.
  • Savršeno komponirana mješavina - u njoj ćete pronaći mnoštvo začina, uključujući: crni papar, piment, muškatni oraščić, čili papriku, kim, korijander, gorušicu, ljutu papriku, slatku papriku, sušeni luk i granulirani češnjak, kao i bilje: mažuran, čubar i ljupčac. Ovi prirodni i zdravi dodaci osigurat će domaćim proizvodima izvrstan okus i jedinstvenu aromu.
  • Učinkovita zaštita od djelovanja nepovoljnih bakterija - zahvaljujući našoj salamuri, vaše šunke i drugo meso zadržat će ne samo lijepu boju, već će biti i mikrobiološki stabilne.
  • Učinkovito pakiranje - 100 g peklosola dovoljno je za pripremu čak 1,1 kg kuhane šunke ili drugog mesa koje ćete dimiti, peći ili peći (na temperaturi ispod 150°C).

 

Zahvaljujući našem najnovijem pekelu, priprema ukusnih i zdravih mesa

u šunkovaru, npr. kuhanih šunki s češnjakovo-biljnim aromama, pravo je zadovoljstvo. Koristeći gotove, provjerene omjere, lako i brzo pripremite aromatičnu salamuru, obogaćujući okus domaće šunke biljnim notama. Naš peklosol također će osigurati da vaše meso ima ne samo privlačnu boju, već i mikrobiološku stabilnost. Pakiranje od 100 g dovoljno je za pripremu čak 1,1 kg kuhane šunke ili drugog mesa koje ćete dimiti, peći ili peći (na temperaturi ispod 150°).


Ako u vašoj domaćoj kuhinji još nisu prisutna jela kuhana u šunkovaru - dopustite da vas zavedu!

 

Priprema:

Sadržaj pakiranja prelijte s 1 L vode, prokuhajte i ostavite da se ohladi. Komad šunke ili svinjetine težine 1,1 kg stavite u manju posudu tako da bude potpuno prekriven salamurama. Za brži proces pečenja ubrizgajte meso na nekoliko mjesta (oko 60 - 80 ml salamure). Pečite u hladnjaku (4-8°C) 5-7 dana, okrećući meso svaka 2 dana. Nakon pečenja izvadite meso iz salamure i stavite ga u šunkovar. U poklopac stavite termometar. Posudu šunkovara stavite u lonac s vodom tako da razina vode bude iznad razine mesa. Temperatura vode ne smije prelaziti 90°C. Kuhajte dok unutarnja temperatura mesa ne dosegne 68°C. Zatim izvadite šunkovar iz vode, ostavite da se ohladi, a zatim ga stavite u hladnjak, najbolje preko noći.


Sastojci: Neiodirana sol, začini (crni papar 4,3%, piment, muškatni oraščić, čili paprika, kim, korijander, gorušica, ljuta paprika, slatka paprika); sredstvo protiv zgrudnjavanja: E 536, granulirani češnjak 4,4%, šećer, bilje 1,5% (mažuran, čubar, ljupčac), sušeni luk, kalijev nitrat, natrijev nitrit.

Proizvod može sadržavati tragove gorušice, celera, soje, sezama, glutena, orašastih plodova.



Masa
100.0 g

primjena
za kuhalo za šunku

sa soli
da

Peklosól Pekla češnjakovo-biljna za šunkovar, 100 g

Peklosól Pekla češnjakovo-biljna za šunkovar, 100 g ['pekel', ' soljenje', ' pekla za šunku', ' pekla za šunkovar', ' pekla za meso', ' peklosól', ' otopina za soljenje mesa', ' recept za otopinu za soljenje mesa', ' suho soljenje', ' sol za soljenje']
omiljeno

1,14 EUR

11,40 EUR/kg

Dodaj u košaricu