Destilacijski kvasac Turbo Fruit 5-7 dana je idealna mješavina kvasca, hranjiva i vitamina za brzu fermentaciju. Preporučuje se za fermentaciju smjesa od bijelog i crvenog voća. Omogućuje postizanje 14-18% alkohola u 5-7 dana! Dobit ćete istaknut voćni aromat gotovog pića.
Način upotrebe:
Pripremite smjesu prema receptu za odabrano voće za poluslatko vino. U tekućinu temperature 30°C uspite sadržaj vrećice i dobro promiješajte. Dodajte šećer (100-240 g/L) u dvije porcije: 1/2 na početku fermentacije, ostatak nakon tri dana. Fermentirajte na temperaturi od 20-28°C tijekom 5-7 dana do prestanka ispuštanja CO2. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se bistrenje smjese uz korištenje Klarowina Turbo Spirit.
Sastojci:
kvasac, fosfat diamonija, fosfat kalija, magnezijev sulfat, vitamin B1 (tiamin hidroklorid).
Napomena:
pakiranje iskoristite u cijelosti za jednu smjesu.
Dimenzije pakiranja: