Vinski kvasac Fermivin 7013, 7 g

SIMBOL: 400340
EAN: 5904816017557

1,34 EUR

Dodaj u košaricu

191,43 EUR/kg

SIMBOL: 400340
EAN: 5904816017557


OPIS

Fermivin 7013 suhi, plemeniti, univerzalni vinski kvasci Saccharomyces cerevisiae koji potječu iz regije Corbieres u Francuskoj.Za bijela, crvena i ružičasta vina - Fermivin 7013 su univerzalni kvasci za sve vrste vina. Ovisno o količini dodanog šećera, možete pripremiti slatka i suha vina.​Ističu a... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Fermivin 7013 suhi, plemeniti, univerzalni vinski kvasci Saccharomyces cerevisiae koji potječu iz regije Corbieres u Francuskoj.

  • Za bijela, crvena i ružičasta vina - Fermivin 7013 su univerzalni kvasci za sve vrste vina. Ovisno o količini dodanog šećera, možete pripremiti slatka i suha vina. 
  • ​Ističu aromu voća - kvasci osiguravaju brzu i učinkovitu fermentaciju naglašavajući aromu voća koje je korišteno kao sirovina za vino.
  • Vina do 15% - ovi kvasci pokazuju otpornost na alkohol čak do 15%.
  • Vrlo širok raspon temperatura - kvasci Fermivin 7013 fermentiraju u širokom rasponu temperatura od 14 do 35℃.
  • Za 10-35 L - jedna vrećica kvasaca Fermivin 7013 dovoljna je za pripremu od 10 do 35 L mošta.


Fermivin 7013 su vinski kvasci koji fermentiraju do 15% alkohola, a zahvaljujući svojoj univerzalnosti preporučuju se za vina od ogrozda, krušaka, marelica, jagoda, žitarica, gloga, jabuka, divlje ruže, bijelog i crnog grožđa, rabarbare, grožđica, trešanja, višanja, malina, šljiva renklod i bistrica, kupina, crnog, bijelog i crvenog ribiza, borovnica, bazge, šljiva bistrica. Ovi kvasci ističu aromu voća od kojeg se vino proizvodi. Vrlo širok raspon u kojem fermentiraju kvasci Fermivin 7013 čini ih vrijednim izborom kada fermentaciju provodimo u podrumima ili prostorijama gdje je temperatura niža od sobne.


Jedna vrećica kvasaca dovoljna je za pripremu od 10 do 35 L vinskog mošta.


Suhi vinski kvasci Fermivin PDM vrlo su jednostavni za upotrebu, potrebna je samo kratka rehidratacija - navodnjavanje.


Način upotrebe:

Sadržaj vrećice pomiješajte u 100 ml prokuhane i ohlađene vode na temp. 30℃, ostavite sve na 20 min na sobnoj temperaturi. Nakon toga otopinu ulijte u fermentacijski spremnik ili balon s vinskim moštom.

Puni potencijal kvasci postižu uz primjenu hranjivih tvari: s vitaminom B1 i Kombi Vita.


Sastojci:

vinski kvasci Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgator: monostearat sorbitola.


Upozorenje!

Za optimalan tijek procesa fermentacije preporučuje se dodavanje Hranjive tvari: s vitaminom B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i br. serije na šavu. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi. Proizvod samo za enologiju, nije za izravnu konzumaciju.


Dimenzije pakiranja:

  • dužina 7,5 cm
  • širina cca 1 cm
  • visina 11 cm
Masa
7.0 g

koliko litara
35.0 L

tip
sušeni

namjena
crno vino, bijelo vino, ružičasto vino

uključeno u set
ne

Vinski kvasac Fermivin 7013, 7 g

Vinski kvasac Fermivin 7013, 7 g ['kvasac fermivin', ' aktivni suhi vinski kvasac', ' vinski kvasac', ' kvasac za vino', ' suhi vinski kvasac', ' suhi kvasac', ' suhi kvasac za vino', ' kvasac za bijelo vino', ' kvasac za ružičasto vino', ' kvasac za crveno vino']
omiljeno

1,34 EUR

191,43 EUR/kg

Dodaj u košaricu