Vinski kvasac Burgund, 20 ml DE/EN

SIMBOL: 400125
EAN: 5904816009460

1,95 EUR

Dodaj u košaricu

1,95 EUR/kom.

SIMBOL: 400125
EAN: 5904816009460


OPIS

Proizvod samo u verziji DE.Plemeniti vinski kvasac u tekućem obliku - za crna vina - do 14% alk., 20 ml.​Domaća vina do 14% -kvasac osigurava dobro fermentiranje, postojanu boju i atraktivan buket.Idealno za crna vina -od tamnog grožđa, aronije, kupina, ribizla, crne bazge itd.Brza i stabilna fermen... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Proizvod samo u verziji DE. 

Plemeniti vinski kvasac u tekućem obliku - za crna vina - do 14% alk., 20 ml.


  • Domaća vina do 14% - kvasac osigurava dobro fermentiranje, postojanu boju i atraktivan buket.
  • Idealno za crna vina - od tamnog grožđa, aronije, kupina, ribizla, crne bazge itd.
  • Brza i stabilna fermentacija - u širokom rasponu temperatura 20-30°C.
  • Učinkovito - 20 ml tekućeg kvasca omogućuje pripremu od 5 do 25 L smjese.
  • Pun potencijal - uz korištenje hranjivih tvari dostupnih u našoj ponudi.


Počinjete avanturu s domaćim vinarstvom? Želite uživati u aromatičnom i punom okusu crnog vina prekrasne boje? Volite birati proizvode visoke kvalitete? Upoznajte naš vinski kvasac Burgund - posebno odabrani soj plemenitog vinskog kvasca Saccharomyces cerevisiae, suspendiranog u zaštitnoj tekućini. Preporučuje se za crna vina - posebno od trešanja, višanja, malina, šljiva, aronije, kupina, crnih i crvenih ribizla, crnog grožđa, crnih borovnica, trnine, crne bazge. Ovaj kvasac osigurava brzu i stabilnu fermentaciju u širokom rasponu temperatura (20-30°C), dobro fermentiranje šećera, postojanu boju vina i atraktivan buket. Korištenjem hranjivih tvari dostupnih u našoj ponudi tijekom proizvodnje domaćeg vina osigurat ćete kvascu pun potencijal, zahvaljujući kojem će vaša domaća vina oduševiti sve vaše bližnje puninom okusa, arome i boje!


Važne značajke:

  • kvasac u tekućem obliku
  • pakiranje 20 ml za 5-25 L
  • temperatura fermentacije: 20-30°C
  • alkohol: do 14%
  • pun potencijal - uz korištenje hranjivih tvari: s vitaminom B1 i Kombi Vita


Način upotrebe:

Kvasac u tekućem obliku treba prethodno umnožiti, odnosno pripremiti kvasnu kulturu - takozvanu kvasnu majku. U bocu kapaciteta 1 L ulijte 150 ml soka ili stavite 200 g usitnjenog voća, 300 ml vode i dodajte 2 žličice šećera. Bocu pokrijte čepom od vate i pasterizirajte 30 min. Nakon hlađenja u bocu ulijte sadržaj prethodno protresene vrećice kvasca. Sve ostavite 1-2 dana na temp. 22-26°C, a zatim ulijte u fermentacijski spremnik ili balon sa smjesom vina (5-25 L).


Upozorenje!

U svim fazama pripreme kvasne kulture održavajte sterilne uvjete - posebnu pažnju obratite na čistoću posude u kojoj ćete umnožavati kvasac.

Za optimalan tijek procesa fermentacije preporučuje se dodavanje hranjive tvari: Kombi (401020) ili Kombi Vita (401030).

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum isteka i broj serije na zavarivanju. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi. Proizvod samo za enologiju, nije za izravnu konzumaciju.


Sastojci:

sladna sladovina, voda, limunska kiselina, kvasac Saccharomyces cerevisiae, amonijev fosfat (V).


Dimenzije pakiranja:

  • dužina 7,5 cm
  • širina cca 1 cm
  • visina 10,6 cm


Vinski kvasac Burgund, 20 ml DE/EN

Vinski kvasac Burgund, 20 ml DE/EN ['vinski kvasac', ' burgundski kvasac', ' kvasac za crno vino', ' tekući kvasac', ' kvasac u tekućem obliku', ' kvasac browin', ' kvasac biowin', ' kvasac za vino', ' vinarstvo', ' vinski pribor', ' obični kvasac za vino']
omiljeno

1,95 EUR

1,95 EUR/kom.

Dodaj u košaricu