Kamen za pizzu s ručkom i nožem, od kordierita, okrugli 33 cm

SIMBOL: 312009
EAN: 5908277713836

7,78 EUR

7,06 EUR

Dodaj u košaricu

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 7,06 EUR

7,06 EUR/kom.

SIMBOL: 312009
EAN: 5908277713836


OPIS

Visokokvalitetni, okrugli kamen za pizzu - keramički, s ručkom i nožićem - omogućit će vam pripremu savršeno pečene pizze kao u sunčanoj Italiji! Izrađen od kordierita.Za pizzu i peciva - keramički kamen nije samo za pečenje savršene, idealno pečene pizze, već i hrskavog kruha, peciva, pa čak i kola... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Visokokvalitetni, okrugli kamen za pizzu - keramički, s ručkom i nožićem - omogućit će vam pripremu savršeno pečene pizze kao u sunčanoj Italiji! Izrađen od kordierita.


  • Za pizzu i peciva - keramički kamen nije samo za pečenje savršene, idealno pečene pizze, već i hrskavog kruha, peciva, pa čak i kolačića!
  • Praktičnije i brže pečenje - upotreba kamena olakšava i skraćuje vrijeme pečenja zbog zagrijavanja na izuzetno visoke temperature!
  • Hrskavo tijesto - glavna prednost kamena je ravnomjerno raspoređivanje topline i upijanje vlage iz tijesta, zahvaljujući čemu pizza nakon pečenja ima okus kao iz najbolje talijanske pizzerije!
  • Vrlo izdržljiv - keramika od koje su izrađeni kameni za pizzu vrlo je otporna na visoke temperature! Pridržavajući se uputa za uporabu, sigurno će vam služiti dugi niz godina.
  • Idealan set za poklon - šarena, lijepa kutija u kojoj je zapakiran kamen za pizzu čini ga odličnim izborom za poklon. Također, sadržaj je privlačan - osim keramičkog kamena, u kutiji ćete pronaći i metalnu ručku koja olakšava prenošenje zagrijanog kamena te praktičan, oštar nožić s drvenom drškom!


Koja je tajna prave talijanske pizze? Pečenje u kamenoj peći na drva! U kućnim uvjetima to može biti teško, posebno jer kućne pećnice imaju ograničenu snagu grijanja. Međutim, mi imamo rješenje! Posjedujući kamen za pizzu, u nekoliko minuta u vlastitoj kuhinji možete pripremiti ukusnu pizzu koja neće zaostajati za onom iz najboljeg restorana!

Keramički kamen je proizvod zahvaljujući kojem će pizza biti ravnomjerno pečena. To se postiže zagrijavanjem kamena na visoke temperature, a zatim ravnomjernim raspoređivanjem topline po dnu pizze. Kamen također upija vlagu iz tijesta, što čini domaći kruh i peciva izuzetno hrskavima. Proizvod omogućuje skraćivanje vremena pečenja i značajno utječe na okus tijesta. Materijal od kojeg je izrađen je vrlo izdržljiva keramika visoke kvalitete - vrlo otporna na visoke temperature i mehanička oštećenja. Možete biti sigurni da će vam, uz pravilnu uporabu, služiti dugi niz godina.

Kamen za pizzu je proizvod koji će obradovati ljubitelje kuhanja i pečenja, posebno poklonike talijanske kuhinje. Odlično će poslužiti kao originalan poklon za rođendane, blagdane, Dan majki ili očeva. Odabirom našeg proizvoda, osim kamena, dobivate i metalnu ručku, zahvaljujući kojoj bez straha od opeklina možete prenijeti vrući kamen i poslužiti svježe pečenu pizzu prijateljima, kao i oštar i praktičan nožić s drvenom drškom, koji omogućuje lako dijeljenje pizze tako da nitko ne ostane bez svog komada!


Način uporabe:

  • Stavite kamen u hladnu pećnicu, a zatim ga postupno zagrijavajte (oko 1/2 - 1 sat prije planiranog pečenja). Kamen se može zagrijavati do maksimalne temperature od 290°C.
  • Pripremljenu pizzu prenesite na zagrijani kamen (u tu svrhu preporučujemo da je skliznete s drvene lopatice posute brašnom iz naše ponude). Preporučena temperatura pečenja pizze je 190-240°C oko 7-12 minuta, ovisno o preferencijama.
  • Nakon pečenja, pizzu treba izvaditi pomoću drvene lopatice ili je skliznuti izravno s kamena na tanjur (to će olakšati, na primjer, metalna ručka iz seta). Pomoću ručke koja služi kao postolje možete također poslužiti pizzu izravno na kamenu!
  • Nakon hlađenja, nježno očistite i sastružite eventualne ostatke s kamena. Upozorenje! Kamen se može oprati pod tekućom vodom - međutim, ne preporučuje se upotreba deterdženata.


Pranje i čišćenje:

U slučaju pravilne uporabe kamena za pizzu, održavanje čistoće ne bi trebalo biti problem. Odgovarajuće visoka temperatura osigurava da se tijesto ne lijepi za kamen, što štedi vrijeme potrebno za eventualno čišćenje.


Napomene:

Prije prve uporabe kamen treba oprati pod tekućom vodom ili obrisati krpom.

Kamen TREBA UVIJEK stavljati u hladnu pećnicu, a zatim ga postupno zagrijavati (inače ćemo izazvati termalni šok i oštetiti kamen).

Kamen se zagrijava na visoke temperature, izravan kontakt s njim može uzrokovati opekline.

Izbjegavajte termalne šokove. Na zagrijani kamen NE SMIJE se stavljati smrznuta hrana. Vrući kamen također se ne smije hladiti hladnom vodom i uvijek ga treba ostaviti da se sam ohladi.

Kamen se ne smije prati u perilici posuđa.

Upotreba deterdženata za čišćenje nije preporučena.

Promjene boje koje nastaju na kamenu tijekom uporabe su prirodan proces.


Set sadrži:

  • okrugli, keramički kamen promjera 33 cm
  • nožić za pizzu s drvenom drškom
  • praktičnu metalnu ručku koja istovremeno služi kao postolje.


Dimenzija: promjer 33 cm

Duljina
34.5 cm

Širina
33.0 cm

Visina
3.5 cm

Masa
1.74 kg

Kształt
okrugli

Kamen za pizzu s ručkom i nožem, od kordierita, okrugli 33 cm

Kamen za pizzu s ručkom i nožem, od kordierita, okrugli 33 cm ['poklon', ' domaća pizza', ' za pečenje pizze', ' za posluživanje pizze', ' za pečenje kruha', ' za pečenje peciva']
omiljeno

7,78 EUR

7,06 EUR

7,06 EUR/kom.

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 7,06 EUR

Dodaj u košaricu