Prirodna svinjska crijeva - kalibar 28/30mm, 15m

SIMBOL: 310601
EAN: 5904816918915

5,95 EUR

Dodaj u košaricu

0,40 EUR/m

SIMBOL: 310601
EAN: 5904816918915


OPIS

Idealno za domaće kobasice -prirodna svinjska crijeva su jestiva i predstavljaju osnovni sastojak koji se koristi pri domaćoj proizvodnji kobasica.Visoka kvaliteta i sigurnost -prirodna svinjska crijeva su visoke kvalitete koja ti omogućuje samostalnu proizvodnju kobasica i izbjegavanje nezdravih do... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Idealno za domaće kobasice - prirodna svinjska crijeva su jestiva i predstavljaju osnovni sastojak koji se koristi pri domaćoj proizvodnji kobasica.
  • Visoka kvaliteta i sigurnost - prirodna svinjska crijeva su visoke kvalitete koja ti omogućuje samostalnu proizvodnju kobasica i izbjegavanje nezdravih dodataka i konzervansa!
  • Jednostavnost upotrebe - prije upotrebe crijeva treba namakati oko 3 sata u vodi temperature 30°C, a zatim isprati njihovu unutrašnjost mlakom vodom. Nakon ovog postupka proizvod je spreman za punjenje nadjevom.
  • Univerzalna - crijeva se mogu koristiti za svaku vrstu kobasica i različite načine obrade; tanke kobasice kuhane, dimljene, pečene na roštilju, sušene i zrele.
  • Čak 15 metara u pakiranju - kupnjom našeg proizvoda dobivaš čak 15 m prirodnih svinjskih crijeva (u dijelovima), što je dovoljno za oko 7-9 kg mesnog nadjeva!


Sanjaš o domaćoj proizvodnji ukusnih kobasica? Priprema omiljene tanke kobasice kuhane, dimljene, pečene na roštilju, sušene ili zrele više neće biti nikakav problem! Prirodna svinjska crijeva su jestiva, što znači da ih odabirom možeš koristiti za pripremu svojih omiljenih kobasica, bez straha od dodatka nepotrebnih konzervansa ili kemijskih dodataka. 

Crijeva su hermetički zapakirana u prisutnosti jednog konzervansa, a to je - sol!

Prirodna svinjska crijeva izvrsno će poslužiti za proizvodnju svake vrste tankih kobasica i iznutrica kao što su: jałowcowa, obična, bijela, kobasica „Šleska”, „Grilli” iz Finske, „Bratwurst” iz Njemačke, „Boudin blanc” i „Saucisse Montbeliard” iz Francuske itd.


Paket sadrži 15 m crijeva (u dijelovima). U prosjeku za 1 kg mesnog nadjeva potrebno je oko 1,6 m crijeva (ovisno o kalibraciji i vrsti pripremljene kobasice tj. debljini komada mesa, konzistenciji nadjeva). Duljinu crijeva treba mjeriti nakon prethodnog namakanja u vodi. To je jedini objektivan način mjerenja. Postizanje najpouzdanijeg rezultata ne postiže se rastezanjem crijeva i njihovim postavljanjem uz mjeru.


Način upotrebe:

Crijeva prije upotrebe treba namakati oko 3 sata u vodi temperature oko 30°C, a zatim isprati njihovu unutrašnjost mlakom vodom.


Način čuvanja:

Prije otvaranja - može se čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom, neosunčanom mjestu. Najviše se preporučuje čuvanje u hladnjaku, što produžuje njihovu upotrebljivost.

Nakon otvaranja - preporučena temperatura čuvanja 4 - 14°C. Proizvod je najbolje čuvati nakon otvaranja, posoljen u hladnjaku. Neiskorišteno crijevo možeš bez problema i zamrznuti i koristiti pri sljedećim proizvodima. Nakon odmrzavanja proizvoda ne smije se ponovno zamrzavati!


Sastojci: svinjska crijeva, sol


Upozorenje!

U zimskom i ljetnom razdoblju tijekom ekstremnih temperatura proizvod je dostupan isključivo uz opciju dostave s osobnim preuzimanjem.

Masa
0.15 kg

tip
svinjska crijeva (28 mm)

Prirodna svinjska crijeva - kalibar 28/30mm, 15m

Prirodna svinjska crijeva - kalibar 28/30mm, 15m ['za domaću kobasicu', ' crijeva za bijelu kobasicu', ' uradi sam', ' domaća kobasica', ' ZA DIMLJENU KOBASICU', ' ZA PARNU KOBASICU']
omiljeno

5,95 EUR

0,40 EUR/m

Dodaj u košaricu