Započnite svoju avanturu s voćnim nastavama i našim nezamjenjivim proizvodom za proizvodnju domaćih pića - plemenitim, sušenim vinskim kvascem Turbo Fruit obogaćenim hranjivom tvari i vitaminom B1. Ovaj posebno odabrani soj kvasca omogućit će vam da izvučete maksimum arome i okusa iz voća! Kvasac će se savršeno uklopiti u pripremu domaćih voćnih nastava - uz korištenje do 28 kg šećera! Jedno pakiranje Turbo Fruit kvasca od 160 g bit će vam dovoljno za pripremu čak 100 L vina koje oduševljava okusom i aromom! Korištenje kvasca je izuzetno jednostavno, a fermentacija traje oko 5-7 dana i omogućuje postizanje od 14 do 18% alkohola! Upozorenje! Preporučena temperatura za fermentaciju je 20-29°C. Turbo Fruit kvasac u kombinaciji s hranjivom tvari i vitaminom B1 omogućit će vam da iskoristite njihove mogućnosti 100%, zahvaljujući čemu ćete uživati u još punijem okusu i aromi svojih domaćih proizvoda!
Način upotrebe:
Pripremite nastavu prema receptu za odabrano voće, pazeći da dodate šećer na početku fermentacije i nakon tri dana. Sadržaj vrećice uspite u oko 1,2 L vode temperature ne veće od 30°C. Dobro promiješajte. Nakon 30 minuta sve ulijte u nastavu vina. Fermentirajte na temperaturi 20-29°C tijekom 5-7 dana do prestanka ispuštanja CO2. Vino se može koristiti za neposrednu konzumaciju ili sazrijevanje. Za postizanje najbolje kvalitete preporučuje se prethodno bistrenje nastave.
Sastojci:
kvasac, amonijev fosfat, kalijev fosfat, magnezijev sulfat, vitamin B1.
Upozorenje:
pakiranje iskoristite u cijelosti za jednu nastavu.
Dimenzije pakiranja: