Uđite u svijet u kojem hrana duže zadržava svježinu, savršeno je pohranjena i uvijek pri ruci - u hladnjaku ili zamrzivaču. Kompaktna, učinkovita i jednostavna za korištenje vakuumska zavarivačica je savršeno rješenje koje vam omogućuje da pohranite hranu na dulje vrijeme i izbjegnete njezino rasipanje, pripremite zrele mesne proizvode ili sireve, brže marinirate proizvode, a također se savršeno pripremite za kuhanje sous-vide.
Upotreba vakuumske zavarivačice omogućuje čak 8 puta produljenje svježine proizvoda - potpuno prirodno, bez upotrebe konzervansa.
Glavne prednosti naše vakuumske zavarivačice:
Vrećice imaju certifikat za kontakt s hranom.
Vakuumsko pakiranje:
Dodatne informacije:
Napomena: Za vakuumsko usisavanje potrebna je folija ili moletirana vrećica (utisnuta). Obične folije možete samo hermetički zavariti.
Vakuumsko zavarivanje omogućit će vam značajno skraćenje vremena mariniranja proizvoda i osigurati sočnost mesnih proizvoda u procesu zrenja. Ljeti i u jesen koristeći zavarivačicu savršeno ćete pripremiti sezonsko voće za zamrzavanje. U odgovarajućim folijama pohranit ćete i svježe začine. Nakon blagdana i zabava, kada obično ostane puno hrane, zahvaljujući vakuumskom pakiranju produljit ćete rok trajanja raznim ukusnim zalogajima.
Praktične funkcije:
Iskoristite praktični vodič (također priložen uz upute) i optimalno iskoristite mogućnosti pohrane različitih vrsta hrane zapakirane u vakuumu.
Napomena: električni uređaj. Prije korištenja zavarivačice pažljivo pročitajte priložene upute za uporabu proizvoda, a tijekom korištenja pridržavajte se navedenih uputa i poštujte pravila sigurnog korištenja uređaja. Slijedeći preporuke, također u vezi s čišćenjem i pohranom zavarivačice, produljit ćete njezin vijek trajanja.
U kompletu:
Po potrebi možete kupiti rezervnu brtvu (oznaka 320626).
Pohrana hrane - vodič
Hladnjak (5±3°C) | Konvencionalno pohranjivanje | Zapakirano u vakuumu |
---|---|---|
Sirovo meso | 2-3 dana | 8-9 dana |
Morski plodovi/riba | 1-3 dana | 4-5 dana |
Meso nakon toplinske obrade | 4-6 dana | 10-14 dana |
Povrće | 3-5 dana | 7-10 dana |
Voće | 5-7 dana | 14-20 dana |
Jaja | 10-15 dana | 30-50 dana |
Zamrznuto (-16±-20°C) | Konvencionalno pohranjivanje | Zapakirano u vakuumu |
---|---|---|
Meso | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Riba | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Morski plodovi | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Temperatura okoline 25±2°C / sobna | Konvencionalno pohranjivanje | Zapakirano u vakuumu |
---|---|---|
Kruh | 1-2 dana | 6-8 dana |
Keksi | 4-6 mjeseci | > 1 godine |
Riža/brašno | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Orašasti plodovi/sjemenke | 3-6 mjeseci | > 1 godine |
Čaj | 3-6 mjeseci | > 1 godine |
Pakirajte u vakuumu - ne rasipajte hranu i brinite o novčaniku, optimalno iskorištavajući kupljenu i pripremljenu hranu. Živite u duhu vrijednosti Zero Waste!