Prirodna svinjska crijeva promjera 28/30 mm, kalibrirana. S njima će posao ići brzo i lako! Za 55-60 kg mesa.
Sanjate o domaćoj proizvodnji ukusnih kobasica? Priprema omiljene tanke kobasice kuhane, dimljene, pečene na roštilju, sušene ili zrele više neće biti problem za vas. Prirodna svinjska crijeva su jestiva, što znači da ih odabirom možete pripremiti svoje omiljene kobasice bez straha od dodatka nepotrebnih konzervansa, kemikalija.
Crijeva su hermetički zapakirana, jedini korišteni konzervans je sol.
Prirodna svinjska crijeva izvrsno će poslužiti za proizvodnju svih vrsta tankih kobasica i iznutrica, kao što su: jałowcowa, obična, bijela, kobasica „Śląska”, „Grilli” iz Finske, „Bratwurst” iz Njemačke, „Boudin blanc” i „Saucisse Montbeliard” iz Francuske itd.
Pakiranje sadrži 90 m crijeva (u dijelovima). U prosjeku je za 1 kg mesnog nadjeva potrebno oko 1,6 m crijeva (ovisno o kalibraciji i vrsti pripremljene kobasice, tj. debljini komada mesa, konzistenciji nadjeva). Duljinu crijeva treba mjeriti nakon prethodnog namakanja u vodi. To je jedini objektivan način mjerenja. Postizanje najpouzdanijeg rezultata ne postiže se rastezanjem crijeva i njihovim postavljanjem uz mjeru.
Što je važno, crijeva ćete još brže napuniti nadjevom pomoću posebnih punilica za kobasice.
Isprobajte i naš kalkulator za kobasice.
Upozorenje! Čuvati na temp. ≤12°C.