- Konci za vezanje domaćih mesa i kobasica - neophodan alat svakog kućnog mesara koji olakšava vezanje mesnih proizvoda.
- Toplinska otpornost do 240°C - konac omogućuje obradu poput dimljenja, kuhanja, pečenja bez promjene arome i okusa pripremljenog mesa.
- Otpornost na pucanje - konac omogućuje bezbrižno vješanje mesa na kuku.
- Praktična, velika špula - olakšava skladištenje bez rizika od zapetljavanja.
- Ostale primjene - konopac/konci mogu se koristiti i u vrtu ili za pakiranje poklona.
Pamučni mesarski konci, bijele boje - za ručno vezanje mesa namijenjenog za salamurenje, dimljenje, kuhanje ili za rolade tijekom pečenja. Prirodni materijali omogućuju toplinsku obradu mesa (do 240°C), bez promjene njegove arome i okusa. Konci su izuzetno izdržljivi, što omogućuje da meso bude obješeno na kuku bez ikakvog straha da će pasti.
Proizvod ima PZH certifikat koji dopušta kontakt s hranom.
Upozorenje!
Toplinska otpornost do 240°C
Dimenzije:
Ø 2 mm
dužina 145 m