Proizvod dostupan samo u njemačkoj i engleskoj verziji.
Sanjaš o domaćoj proizvodnji ukusnih mesnih proizvoda? Priprema omiljene tanke kobasice kuhane, dimljene, pečene na roštilju, sušene ili zrele više neće biti nikakav problem! Prirodna svinjska crijeva su jestiva, što znači da ih odabirom možeš pripremiti svoje omiljene mesne proizvode, bez straha od dodatka nepotrebnih konzervansa ili kemijskih dodataka.
Crijeva su hermetički zapakirana u prisutnosti jednog konzervansa, a to je - sol!
Prirodna svinjska crijeva izvrsno će poslužiti za proizvodnju svake vrste tankih kobasica i iznutrica kao što su: jałowcowa, obična, bijela, kobasica „Šleska”, „Grilli” iz Finske, „Bratwurst” iz Njemačke, „Boudin blanc” i „Saucisse Montbeliard” iz Francuske itd.
Pakiranje sadrži 15 m crijeva (u dijelovima). U prosjeku za 1 kg mesnog nadjeva potrebno je oko 1,6 m crijeva (ovisno o kalibraciji i vrsti pripremljene kobasice tj. debljini komada mesa, konzistenciji nadjeva). Duljinu crijeva treba mjeriti nakon prethodnog namakanja u vodi. To je jedini objektivan način mjerenja. Postizanje najpouzdanijeg rezultata ne događa se nakon rastezanja crijeva i njihovog prinošenja mjerilu.
Način upotrebe:
Crijeva prije upotrebe treba namakati oko 3 sata u vodi temperature oko 30°C, a zatim isprati njihovu unutrašnjost mlakom vodom.
Način čuvanja:
Prije otvaranja - može se čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom, neosunčanom mjestu. Najviše se preporučuje čuvanje u hladnjaku, što produžuje njihovu upotrebljivost.
Nakon otvaranja - preporučena temperatura čuvanja 4 - 14°C. Proizvod je najbolje čuvati nakon otvaranja, posoljen u hladnjaku. Neiskorišteno crijevo možeš bez problema i zamrznuti i koristiti pri sljedećim proizvodima. Nakon odmrzavanja proizvoda ne smije se ponovno zamrzavati!
Sastojci: svinjska crijeva, konzervans: sol
Upozorenje!
U zimskom i ljetnom razdoblju tijekom ekstremnih temperatura proizvod je dostupan isključivo uz opciju dostave s osobnim preuzimanjem.