- Konci za vezanje domaćih mesa i kobasica - neophodan alat svakog domaćeg mesara koji olakšava vezanje mesnih proizvoda.
- Otpornost na temperaturu do 240°C - konac omogućuje obradu poput dimljenja, kuhanja, pečenja bez promjene arome i okusa pripremljenog mesa.
- Otpornost na pucanje - konac omogućuje bezbrižno vješanje mesa na kuku.
- Praktična, velika špula - olakšava skladištenje bez rizika od zapetljavanja.
- Ostale primjene - konci se mogu koristiti i u vrtu ili za pakiranje poklona.
Pamučni mesarski konci, sive boje - za ručno vezanje mesa namijenjenog za dimljenje, kuhanje ili za rolade tijekom pečenja. Prirodni materijali omogućuju toplinsku obradu mesa (do 240°C), bez promjene njegove arome i okusa. Konci su izuzetno izdržljivi, što omogućuje da meso bude obješeno na kuku bez ikakvih briga da će pasti.
Proizvod ima PZH certifikat koji dopušta kontakt s hranom.
Upozorenje!
Otpornost na temperaturu do 240°C.
Dimenzije :
Ø 2 mm
duljina 210 m.