Moje hobi: izrada domaćeg vina - engleska verzija

SIMBOL: 980017
EAN: 9788395643132

1,49 EUR

1,36 EUR

Dodaj u košaricu

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1,36 EUR

1,36 EUR/kom.

SIMBOL: 980017
EAN: 9788395643132


OPIS

"Moje hobi: IZRADBA DOMAĆEG VINA" - knjiga na engleskom jeziku​​NOVOST na engleskom jeziku - priručnik autorice dr. inž. Ewe Kwapisz, za sve koji žele praviti ukusna domaća vina.Knjiga, napisana na pristupačan način, vodi kroz cijeli proces pripreme vina.160 stranica dragocjenih, praktičnih savjeta ... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

"Moje hobi: IZRADBA DOMAĆEG VINA" - knjiga na engleskom jeziku​

  • ​NOVOST na engleskom jeziku - priručnik autorice dr. inž. Ewe Kwapisz, za sve koji žele praviti ukusna domaća vina.
  • Knjiga, napisana na pristupačan način, vodi kroz cijeli proces pripreme vina.
  • 160 stranica dragocjenih, praktičnih savjeta i uputa za početnike hobiste, kao i za one naprednije.
  • Priručnik ukazuje na ključne radnje, koje odlučuju o uspjehu vinske avanture.
  • 25 posebno odabranih i provjerenih recepata za izvrsna domaća voćna, grožđana, cvjetna vina te za medovine i cidere.

Vino - slično kao glazba, književnost ili kazalište - pruža one posebne dojmove i emocije koje raspiruju ili umiruju osjetila, bude maštu i potiču egzistencijalne refleksije.


Vino povezuje generacije, olakšava uspostavljanje kontakata i produbljivanje društvenih odnosa.

Zahvaljujući mogućnosti korištenja novih sorti vinove loze, prilagođenih težim uvjetima uzgoja, u raznim regijama - uključujući i one s hladnijom klimom, nastaju prekrasni, veliki vinogradi te manji, jednako šarmantni vinogradi, osnovani u kućnim vrtovima. Prekrasan element krajolika čine i voćnjaci, u kojima u skladu s vječnim ritmom godišnjih doba dozrijevaju plodovi koji mame svojim bogatstvom - izvrsni također kao materijal za vina i cidere.

Ovaj priručnik posvećen je amaterskim vinarima koji djeluju u mikro skali. S mišlju na njih, obrađeni su najvažniji vinski materijali, sljedeće faze procesa vinifikacije te pravila brige o vinu tijekom njegovog dozrijevanja.

Iskoristimo priložene recepte i stvarajmo zanimljiva, dobra pića, kako bismo mogli uživati u izvanrednim doživljajima koje pruža degustacija vina, cidra ili medovine iz vlastitog, kućnog podruma.

dr inž. EWA KWAPISZ - biotehnolog, menadžer i bivši akademski učitelj specijaliziran za proizvodnju enzima i organskih kiselina, su-kreatorica tehnološke linije za proizvodnju vinskih kvasaca i hranjivih tvari, entuzijast s ogromnim iskustvom u poboljšanju enoloških procesa.


  • ​Novost na engleskom - priručnik autorice Ewa Kwapisz, BEng, PhD, za sve koji žele praviti ukusna domaća vina.
  • Knjiga je napisana na lako dostupan način i posvećena je početnicima hobistima vina kao i onima naprednijima.
  • 160 stranica i mnogo dragocjenih praktičnih savjeta i uputa.
  • Pregled ključnih trenutaka koji mogu utjecati na uspjeh vinske avanture.
  • Skup od 25 posebno odabranih i testiranih recepata za ukusna domaća voćna, grožđana i cvjetna vina te za cidere i medovine.

Nema pretjerivanja u tvrdnji da je vino najplemenitiji stimulans na svijetu - onaj koji je postao neodvojiv element našeg životnog stila i kulture u širem smislu. Na isti način kao glazba, književnost i drama, pruža one posebne doživljaje i emocije koje ili pobuđuju ili umiruju osjetila, potiču maštu ili olakšavaju egzistencijalnu refleksiju.

Vino povezuje generacije i olakšava druženje i produbljivanje odnosa.


Zahvaljujući mogućnosti korištenja novih sorti vinove loze prilagođenih težim uvjetima uzgoja, prekrasni veliki vinogradi - kao i manji, ali jednako šarmantni osnovani u dvorištima - počeli su se pojavljivati u različitim regijama, uključujući one s hladnijom klimom. Voćnjaci su još jedan prekrasan dio krajolika i mjesto su gdje primamljivo obilje voća dozrijeva prema vječnom ritmu godišnjih doba, a sve pruža izvrsne materijale za vina i cidere.

Ovaj priručnik posvećen je amaterskim vinarima koji djeluju u vrlo maloj skali. Imajući na umu njihove potrebe, raspravlja o najvažnijim materijalima za proizvodnju vina, sljedećim fazama procesa vinifikacije i načelima brige o vinu dok dozrijeva.

Iskoristimo priložene recepte i stvorimo dobra i zanimljiva pića kako bismo mogli uživati u jedinstvenim senzacijama koje dolaze iz kušanja vina, cidra ili medovine iz vlastitog podruma.

EWA KWAPISZ, BEng, MSc - biotehnolog, menadžer i bivši akademski učitelj specijaliziran za proizvodnju enzima i organskih kiselina, su-kreatorica procesne linije za proizvodnju vinskih kvasaca i hranjivih tvari, entuzijast s velikim iskustvom u poboljšanju enoloških procesa.

Duljina
14.8 cm

Širina
0.6 cm

Visina
21 cm

Masa
0.227 kg

Moje hobi: izrada domaćeg vina - engleska verzija

Moje hobi: izrada domaćeg vina - engleska verzija ['vodič za vinare', ' kako napraviti vlastito vino', ' cider', ' medovina', ' poklon', ' recepti za domaća vina', ' domaća vina', ' cideri i medovine', ' vino za hobiste', ' knjiga o vinu', ' vinska knjiga']
omiljeno

1,49 EUR

1,36 EUR

1,36 EUR/kom.

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1,36 EUR

Dodaj u košaricu