Moje hobi: izrada domaćeg vina - ruska verzija

SIMBOL: 980016
EAN: 9788395643163

1,29 EUR

1,19 EUR

Dodaj u košaricu

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1,19 EUR

1,19 EUR/kom.

SIMBOL: 980016
EAN: 9788395643163


OPIS

"Moje hobi: IZRADBA DOMAĆEG VINA" - knjiga u ruskoj verzijiNOVO - priručnik izdan na ruskom jeziku autorice dr. inž. Ewe Kwapisz, za sve koji žele raditi ukusna domaća vina.Knjiga napisana na pristupačan način i posvećena hobistima kako početnicima, tako i onima s više iskustva.148 stranica i mnogo ... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

"Moje hobi: IZRADBA DOMAĆEG VINA" - knjiga u ruskoj verziji

  • NOVO - priručnik izdan na ruskom jeziku autorice dr. inž. Ewe Kwapisz, za sve koji žele raditi ukusna domaća vina.
  • Knjiga napisana na pristupačan način i posvećena hobistima kako početnicima, tako i onima s više iskustva.
  • 148 stranica i mnogo vrijednih, praktičnih savjeta i uputa.
  • Rasprava o ključnim radnjama koje odlučuju o uspjehu vinske avanture.
  • Set od 25 posebno odabranih i provjerenih recepata za izvrsna domaća voćna, grožđana, cvjetna vina te medovine i cidere.

Nema pretjerivanja u tvrdnji da je vino najplemenitiji napitak na svijetu, koji je postao neodvojiv dio našeg stila života i široko shvaćene kulture.

Vino - slično kao glazba, književnost ili kazalište - pruža one posebne dojmove i emocije koje raspiruju ili umiruju osjetila, bude maštu i potiču na egzistencijalna razmišljanja.

Vino povezuje generacije, olakšava uspostavljanje kontakata i produbljivanje društvenih odnosa.

Zahvaljujući mogućnosti korištenja novih sorti vinove loze, prilagođenih težim uvjetima uzgoja, u različitim regijama - uključujući one s hladnijom klimom, nastaju prekrasni, veliki vinogradi te manji, jednako šarmantni vinogradi, postavljeni u kućnim vrtovima. Prekrasan element krajolika čine i voćnjaci, u kojima u skladu s vječnim ritmom godišnjih doba dozrijevaju plodovi koji mame svojim bogatstvom - izvrsni također kao materijal za vina i cidere.

Ovaj priručnik posvećen je amaterskim vinarima koji djeluju u mikro skali. S mišlju na njih, raspravljeni su najvažniji vinski sirovine, sljedeće faze procesa vinifikacije te pravila brige o vinu tijekom njegovog sazrijevanja.

Iskoristimo priložene recepte i stvarajmo zanimljiva, dobra pića, kako bismo mogli uživati u izvanrednim doživljajima koje pruža degustacija vina, cidra ili medovine iz vlastitog, kućnog podruma.

dr. inž. EWA KWAPISZ - biotehnolog, menadžer i bivši sveučilišni nastavnik specijaliziran za proizvodnju enzima i organskih kiselina, suautorica tehnološke linije za proizvodnju vinskih kvasaca i hranjivih tvari, strastvena s velikim iskustvom u poboljšanju enoloških procesa.


  • ​Новинка - vodič, izdan na ruskom jeziku od strane doktorice-inženjerke Eve Kwapisz, za sve koji žele raditi ukusna domaća vina.
  • Vodič je napisan pristupačnim jezikom i namijenjen je ljubiteljima, kako početnicima, tako i iskusnijima.
  • 148 stranica i mnogo vrijednih praktičnih savjeta i preporuka.
  • Rasprava o ključnim točkama koje određuju uspjeh vinske avanture.
  • Set od 25 posebno odabranih i provjerenih recepata za izvrsna domaća voćna, grožđana, cvjetna vina, kao i medovine i cidere.

Bez pretjerivanja se može tvrditi da je vino najplemenitiji napitak na svijetu, koji je postao neodvojiv dio našeg načina života i kulture u širem smislu te riječi. Vino - kao i glazba, književnost ili kazalište - pruža one posebne dojmove i emocije koje raspiruju ili umiruju osjetila, bude maštu i potiču na egzistencijalna razmišljanja. Vino povezuje generacije, pomaže u uspostavljanju kontakata i produbljivanju društvenih veza.

Zahvaljujući mogućnosti korištenja novih sorti vinove loze, prilagođenih težim uvjetima uzgoja, u različitim regijama, uključujući one s hladnijom klimom, na okućnicama se sve češće postavljaju prekrasni veliki, kao i mali, ali ne manje šarmantni, vinogradi. Slikovit element krajolika su i voćnjaci, u kojima, u skladu s vječnim ritmom godišnjih doba, dozrijevaju plodovi koji mame svojim bogatstvom - također idealna sirovina za izradu vina i cidere.

Ovaj priručnik namijenjen je amaterskim vinarima koji proizvode u malim količinama. S obzirom na njihove interese, u knjizi su predstavljene najvažnije sirovine za vino, faze procesa vinifikacije, kao i pravila rukovanja vinom tijekom njegovog sazrijevanja.

Isprobajmo predložene recepte i stvorimo zanimljiva, kvalitetna pića, kako bismo dobili nezaboravne dojmove od degustacije vina, cidra ili medovine iz vlastitog kućnog podruma.

doktorica-inženjerka EWA KWAPISZ - biotehnolog, menadžer i bivši sveučilišni nastavnik, specijaliziran za proizvodnju enzima i organskih kiselina, jedan od kreatora tehnološke linije za proizvodnju vinskih kvasaca i hranjivih tvari, strastveni ljubitelj s velikim iskustvom u poboljšanju enoloških procesa.

Duljina
14.8 cm

Širina
0.6 cm

Visina
21 cm

Masa
0.227 kg

Moje hobi: izrada domaćeg vina - ruska verzija

Moje hobi: izrada domaćeg vina - ruska verzija ['vodič za vinare', ' kako napraviti vlastito vino', ' cider', ' medovina', ' poklon', ' recepti za domaća vina', ' domaća vina', ' cideri i medovine', ' vino za hobiste', ' knjiga o vinu', ' vinski priručnik']
omiljeno

1,29 EUR

1,19 EUR

1,19 EUR/kom.

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1,19 EUR

Dodaj u košaricu