Ako se želite riješiti neugodnih mirisa tijekom fermentacije, naš apsorber mirisa za fermentaciju je jedini proizvod na tržištu koji će vam ponuditi učinkovito rješenje. To je sjajan izum zahvaljujući kojem ćete eliminirati mirise tijekom fermentacije i ne samo to. Obavezno provjerite!
Ovaj inovativni proizvod sastoji se od posebno dizajniranog filtra s poklopcem, koji se puni aktivnim kokosovim ugljenom i montira na tihu fermentacijsku cijev. Eliminacija mirisa temelji se na prirodnom sastojku, aktivnom ugljenu.
Kokosov ugljen je jedan od najboljih materijala za apsorpciju mirisa. Zahvaljujući svojoj poroznoj strukturi, ugljen apsorbira i zadržava mirise, što čini apsorber mirisa vrlo učinkovitim.
Nakon korištenja zalihe kokosovog aktivnog ugljena, dovoljno je kupiti novu porciju i napuniti njome filter, koji se zatim postavlja na fermentacijsku cijev. Kokosov aktivni ugljen dostupan je u našoj ponudi.
Način upotrebe:
Postavite fermentacijsku cijev u hermetički zatvoreni spremnik ili balon za fermentaciju, napunite je vodom do odgovarajuće razine. Napunite filter suhim aktivnim ugljenom do razine MAX, montirajte filter na cijev, stavite poklopac.
Napomena: Ovisno o granulaciji ugljena, male količine mogu ući u fermentacijsku cijev. To nema utjecaja na fermentaciju.
Prije sljedećeg punjenja filtra, provjerite njegovu prohodnost, po potrebi isperite filter i osušite prije ponovne upotrebe.
Količina potrebnih apsorbera mirisa i učestalost zamjene ugljena u filtru ovise o volumenu postavke i intenzitetu plinova koji se oslobađaju tijekom fermentacije. Za bolji učinak, filtere možemo složiti (maksimalno 2 kom.) na jednoj cijevi ili koristiti na odvojenim cijevima (prijedlog upotrebe u tablici).
U setu:
- filter s poklopcem
- tiha fermentacijska cijev
- 200 g kokosovog aktivnog ugljena