Alfa-amilaza u tekućem obliku

SIMBOL: 405121
EAN: 5904816001587

1,95 EUR

Dodaj u košaricu

195,00 EUR/l

SIMBOL: 405121
EAN: 5904816001587


OPIS

Za kašu od krumpira ili zdrobljenih žitarica - alfa-amilaza je enzim koji ukapljuje škrob, a koji će vam poslužiti za pripremu kaša od zdrobljenih žitarica (npr.: raži, pšenice, kukuruza, riže) te od krumpira.Velika učinkovitost -pakiranje od 10 ml dovoljno je za 50 kg zdrobljenih žitarica, pri dozi... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

  • Za kašu od krumpira ili zdrobljenih žitarica - alfa-amilaza je enzim koji ukapljuje škrob, a koji će vam poslužiti za pripremu kaša od zdrobljenih žitarica (npr.: raži, pšenice, kukuruza, riže) te od krumpira.
  • Velika učinkovitost - pakiranje od 10 ml dovoljno je za 50 kg zdrobljenih žitarica, pri doziranju 1 ml na 5 kg sirovine.
  • Jednostavna upotreba - u vodu temperature 85-95⁰C dodajte odabranu sirovinu u omjeru: 1 kg sirovine na 3-4 L vode. Temeljito promiješajte, a zatim dodajte alfa-amilazu u količini od 1 ml na svakih 5 kg žitarica ili krumpira.
  • Idealno surađuje s kvascem TurboWhiskey ili Turbo Potato - zahvaljujući korištenju alfa-amilaze s ovim destilacijskim kvascima, hranjivom tvari i glukoamilazom, dobit ćete jamstvo dobivanja ukusnih i aromatičnih pića!
  • Nije za izravnu konzumaciju - alfa-amilaza služi za pripremu kaše i nije prikladna za izravnu konzumaciju!


Alfa-amilaza - enzim koji ukapljuje škrob, za kaše od zdrobljenih žitarica (npr.: raži, pšenice, kukuruza, riže) te od krumpira. Učinkovito djeluje na temperaturi od 70 - 105°C i pH 4,5,-7,5. Najbolji uvjeti za razgradnju škroba postižu se na temperaturi od 85-95°C i pH 5-5,5.


Način upotrebe: 

U posudi zagrijte vodu do temp. 85-95⁰C, dodajte sirovinu u omjeru: 1 kg na 3-4 L vode. Temeljito promiješajte. Dodajte alfa-amilazu u količini od 1 ml na 5 kg sirovine. Prije dodavanja otopite odmjerenu porciju enzima u maloj količini vode za bolje raspoređivanje u kaši. Održavajte temperaturu smjese na razini od oko 95⁰C tijekom 1 h, stalno miješajući. Nakon tog vremena ostavite kašu da se ohladi dok ne postigne temp. 30⁰C. Dodajte vrećicu s destilacijskim kvascem, hranjivom tvari i glukoamilazom (npr. TurboWhiskey BROWIN 403160 ili Turbo Potato 403400) i fermentirajte prema uputama na pakiranju oko 3-7 dana.


Doziranje: 1 ml na 5 kg sirovine.

Učinkovitost: na 50 kg sirovine.


Upozorenje!

Sredstvo nije za izravnu konzumaciju.

Specifičan miris je tipičan za proizvod.



Masa
10.0 g

tip
tekući

učinkovitost
-

Alfa-amilaza u tekućem obliku

Alfa-amilaza u tekućem obliku ['Enzim za ukapljivanje škroba', ' za kaše', ' za krumpire', ' za žitne kaše', ' krumpirove destilate']
omiljeno

1,95 EUR

195,00 EUR/l

Dodaj u košaricu