Volite kiseli kupus, koji je prirodni probiotik? Ili ste možda ljubitelj korejskog kimchija? Umjesto da kupujete te proizvode u trgovini, pripremite ih sami u vlastitom domu. U tome će vam pomoći drveni tučak za kupus. Praktični tučak je posebno dizajniran za nabijanje kupusa, olakšavajući proces stavljanja kupusa u posudu i sam proces kiseljenja.
Drveni, oktagonalni (osmerokutni) tučak za kupus je primjer alata koji desetljećima predstavlja nezamjenjiv element tradicionalne kuhinje. Izrađen od čvrstog, tvrdog bukovog i smrekovog drva, služit će vam godinama.
Ovaj poljski proizvod je najbolji izbor koji će vam osigurati udobnost rada i jamstvo sigurnosti, zahvaljujući certifikatu za kontakt s hranom.
Održavanje:
Nakon pranja tučka, prije ponovne upotrebe, potrebno je natrljati drvo jestivim uljem i pričekati da se potpuno osuši. Zatim ponoviti postupak. Tako konzerviran element je otporan na upijanje vlage i pucanje.
Karakteristike proizvoda:
- premazan uljem OLI-NATURA
- ukupna dužina: 78 cm +/- 2 cm zbog ručne proizvodnje.
Kraj tučka:
- materijal: smrekovo drvo
- dimenzije: 6,5 x 6,5 x 10,5 cm
Drška tučka:
- materijal: bukovo drvo
- Ø 22
- dužina 66 cm