Staklenka 3L bačvasta "OLD" s kopčom

SIMBOL: 610330
EAN: 5904816912036

9,33 EUR

5,39 EUR

PROIZVOD NEDOSTUPAN

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 5,39 EUR

5,39 EUR/kom.

SIMBOL: 610330
EAN: 5904816912036


OPIS

Izrađeno od debelog stakla s glatkom strukturom. U slučaju staklenki s mehaničkim (hermetičkim) zatvaranjem postoji mogućnost konzerviranja svih vrsta prerađevina od povrća i voća. Staklenke su također prikladne za proizvodnju likera, čuvanje jela, mesa, meda, kao i kozmetike (kupke soli, piling kre... više >

PROIZVOD NEDOSTUPAN

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Izrađeno od debelog stakla s glatkom strukturom. U slučaju staklenki s mehaničkim (hermetičkim) zatvaranjem postoji mogućnost konzerviranja svih vrsta prerađevina od povrća i voća. Staklenke su također prikladne za proizvodnju likera, čuvanje jela, mesa, meda, kao i kozmetike (kupke soli, piling kreme). Idealne kao spremnici za kavu, čaj, musli, bilje.


Tehnički podaci:

Ø unutarnji otvor staklenke 8,3 cm.

U kompletu poklopac s brtvom.


Karakteristike:

Staklo posjeduje sve certifikate koji dopuštaju kontakt s prehrambenim proizvodima.


Uporaba:

Ukrasne staklenke i vrčevi nisu otporni na vrlo visoke temperature koje bi mogle uzrokovati pucanje stakla.

Ne smiju se prati u vrućoj vodi, previsoka temperatura mogla bi uzrokovati oštećenje stakla. Preporučuje se pranje stakla u mlakoj vodi s dodatkom npr. kalijevog metabisulfita. 


Napomena:

Cijena se odnosi na 1 komad.

Masa
1.05 kg

prodaja
komad

materijal
staklo

kapacitet
3.0 L

Staklenka 3L bačvasta "OLD" s kopčom

Staklenka 3L bačvasta "OLD" s kopčom ['velika staklenka', ' velika staklenka', ' velika staklenka', ' velika staklenka', ' velika staklena posuda', ' posuda za konzerve', ' posuda za kozmetiku', ' staklenka za kozmetiku']
omiljeno

9,33 EUR

5,39 EUR

PROIZVOD NEDOSTUPAN

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 5,39 EUR

 

 

Unesite svoj email i obavijestit ćemo vas kada proizvod ponovo bude dostupan.

Hvala, vaša e-mail adresa je zabilježena.