Preporučuje se za uklanjanje nusproizvoda alkoholne fermentacije iz fermentacije, kako bi se dobilo čišće piće. Proizvod je vodena suspenzija praškastog aktivnog ugljena, dobivenog iz kokosovog oraha i treseta. Zahvaljujući velikoj aktivnoj površini i optimalnoj veličini pora omogućuje učinkovitu adsorpciju organskih spojeva koji nepovoljno utječu na miris i okus gotovog proizvoda.
Način upotrebe: Tekući ugljen dodajte u fermentaciju zajedno s kvascem i miješajte oko 10 sekundi. Ostavite do završetka fermentacije i bistrenja, zatim pretočite iznad taloga ili filtrirajte po potrebi.
Tekući ugljen također se može koristiti za poboljšanje kvalitete gotovog pića - u tu svrhu dodajte ugljen u tekućinu, dobro promiješajte i ostavite 24-72 sata, a zatim filtrirajte.
Sastojci: voda, aktivni ugljen, zgušnjivač: ksantanska guma; konzervans: natrijev metabisulfit (sadrži sulfite).
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Ne izlagati izravnom sunčevom svjetlu.
Dimenzije pakiranja: