PROIZVOD NEDOSTUPAN
2 komada zamjenskih brtvi za vakuumske zavarivače 320620 i 320623 marke Browin.
Značajke zavarivača:
Vakuumsko pakiranje:
Dodatne informacije:
Napomena: Za vakuumsko usisavanje potrebna je folija ili rebrasta vrećica (utisnuta). Obične folije možete samo hermetički zavariti.
Vakuumsko zavarivanje omogućit će vam značajno skraćenje vremena mariniranja proizvoda i osigurati sočnost kobasica u procesu zrenja. Ljeti i u jesen, koristeći zavarivač, savršeno ćete pripremiti sezonsko voće za zamrzavanje. U odgovarajućim folijama također ćete pohraniti npr. svježe začinsko bilje. Nakon blagdana i zabava, kada obično ostane puno hrane, zahvaljujući vakuumskom pakiranju produžit ćete rok trajanja raznim ukusnim zalogajima.
Skladištenje hrane – vodič
Hladnjak (5±3°C) | Konvencionalno skladištenje | Vakuumski zapakirano |
---|---|---|
Sirovo meso | 2-3 dana | 8-9 dana |
Morski plodovi/riba | 1-3 dana | 4-5 dana |
Meso nakon termičke obrade | 4-6 dana | 10-14 dana |
Povrće | 3-5 dana | 7-10 dana |
Voće | 5-7 dana | 14-20 dana |
Jaja | 10-15 dana | 30-50 dana |
Zamrznuto (-16±-20°C) | Konvencionalno skladištenje | Vakuumski zapakirano |
---|---|---|
Meso | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Riba | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Morski plodovi | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Temperatura okoline 25±2°C / sobna | Konvencionalno skladištenje | Vakuumski zapakirano |
---|---|---|
Kruh | 1-2 dana | 6-8 dana |
Keksi | 4-6 mjeseci | > 1 godine |
Riža/brašno | 3-5 mjeseci | > 1 godine |
Orašasti plodovi/sjemenke | 3-6 mjeseci | > 1 godine |
Čaj | 3-6 mjeseci | > 1 godine |
Pakirajte vakuumom – ne rasipajte hranu i brinite o novčaniku, optimalno koristeći kupljenu i pripremljenu hranu. Živite u duhu vrijednosti Zero Waste!