- Konopljin konac za izradu domaćih mesnih proizvoda i kobasica - neophodan za svakog kućnog mesara, olakšava vezivanje mesnih proizvoda.
- Otpornost na temperaturu do 240°C - konac omogućuje obradu poput dimljenja, kuhanja, pečenja bez promjene arome i okusa pripremljenog mesa.
- Otpornost na pucanje - konac omogućuje bezbrižno vješanje mesa na kuku.
- Ostale primjene - konac se može koristiti i u vrtu ili za pakiranje poklona.
- Praktična, velika špula - olakšava skladištenje bez rizika od zapetljavanja.
Konopljin konac za mesne proizvode, mat, za ručno vezivanje mesa namijenjenog za dimljenje, kuhanje ili za rolade tijekom pečenja. Prirodni materijali omogućuju toplinsku obradu mesa (do 240°C) bez promjene njegove arome i okusa. Konac je izuzetno izdržljiv, što omogućuje da meso bude obješeno na kuku bez ikakvog straha da će pasti.
Proizvod ima PZH certifikat koji dopušta kontakt s hranom.
Upozorenje!
Otpornost na temperaturu do 240°C.
Dimenzije:
Ø 1,5 mm
dužina 190 m