Osušeni pektoenzim

SIMBOL: 401410
EAN: 5904816918045

1,85 EUR

Dodaj u košaricu

308,33 EUR/kg

SIMBOL: 401410
EAN: 5904816918045


OPIS

Suhi pektoenzim je enzimatski pripravak koji olakšava dobivanje soka iz voća. Dodatak pektoenzima uzrokuje opuštanje strukture voća, što u kasnijim fazama pogoduje dobrom bistrenju tekućine. Prednost ovog proizvoda je što održava stalnu aktivnost za upotrebu tijekom cijelog roka trajanja pri skladiš... više >

DOSTAVA: u najbliži radni dan
saznaj više »
14 DANA ZA POVRAT PROIZVODA bez navođenja razloga!
saznaj više »

Suhi pektoenzim je enzimatski pripravak koji olakšava dobivanje soka iz voća. Dodatak pektoenzima uzrokuje opuštanje strukture voća, što u kasnijim fazama pogoduje dobrom bistrenju tekućine. Prednost ovog proizvoda je što održava stalnu aktivnost za upotrebu tijekom cijelog roka trajanja pri skladištenju na sobnoj temperaturi.

Važne značajke:

• Težina 6 g

• Za 10-20 kg voća

• Lakše prešanje soka i bistrenje vina

Način upotrebe:

Usitnjeno voće prelijte s malom količinom vode (1-2 L na 10 kg voća) na temperaturi od 40°C za bobičasto voće i 80°C za jabuke, kruške, šljive, dunje. Pektoenzim otopite u 100 ml vode na sobnoj temperaturi. Kada temperatura mase voća padne na 40°C, dodajte otopljeni pripravak. Sve dobro promiješajte i ostavite pokriveno na toplom mjestu 9-15 sati. Nakon tog vremena prešajte sok.

Sastojci:

saharoza, pektinaza 33,3% (maltodekstrin, poligalakturonaza, voda, regulator kiselosti: natrijev citrat, limunska kiselina).


Dimenzije:

Sljedeće dimenzije odnose se na pakiranje.

Duljina
7.5 cm

Širina
0.5 cm

Visina
11 cm

Masa
6.0 g

Osušeni pektoenzim

Osušeni pektoenzim ['pektoenzim za vino', ' pektoenzim za bistrenje', ' pektoenzim za fermentaciju', ' bistrenje vina', ' sredstvo za bistrenje vina', ' sredstvo za bistrenje', ' za bistrenje vina']
omiljeno

1,85 EUR

308,33 EUR/kg

Dodaj u košaricu